Oferte eMAG: reduceri la cadouri de Moș Nicolae

Ghidul cumpărătorului
Oferte eMAG: reduceri la cadouri de Moș Nicolae
28 nov. 2016 | 15:49

Oferte eMAG sunt disponibile și în această perioadă, cu câteva zile înainte de Moș Nicolae.

[related]

Black Friday a luat sfârșit, însă în cazul în care nu ați profitat de cele mai bune reduceri din an, trebuie să știți că aveți chiar și acum la dispoziție câteva oferte eMAG. Iar având în vedere că noapte de Moș Nicolae este din ce în ce mai aproape, am selectat mai jos câteva dispozitive care ar reprezenta cadouri potrivite pentru cei dragi. Desigur, pentru a vizualiza toate promoțiile săptămânale ale celor de la eMAG, puteți accesa linkul acesta.

Oferte eMAG – Asus ZenFone 3 Max ZC520TL

Printre dispozitivele care beneficiază de oferte eMAG în prezent se numătă și telefoanele Asus. Modelul ZenFone 3 Max, de exemplu, include un procesor MediaTek MT6737 Quad-Core, cu o frecvență de 1,25GHz, 2GB RAM și 32GB pentru stocarea informațiilor personale. Acestora din urmă li se vor putea adăuga alți 32GB, prin intermediul slotului pentru carduri microSD, iar acumulatorul are o capacitate de 4.130 mAh. Ecranul Full HD are o diagonală de 5,2 inci, iar camere foto principală și secundară sunt de 13 și, respectiv, 5 megapixeli. Îl găsiți la reducere AICI.

Cadouri de Moș Nicolae – Ultimate Ears Roll 2

Această boxă nu este cel mai accesibil cadou de Moș Nicolae, însă vine cu îmbunătățiri importantre față de precedesorul său, printre care se numără raza de acțiune mărită cu peste 50%. De asemenea, dispozitivul are o autonomie de până la 8 ore, este construit din materiale durabile și rezistă la apă. Îl găsiți la reducere AICI.

Oferte eMAG – LG K10

Al doilea telefon din lista noastră cu oferte eMAG este LG K10. Procesorul Snapdragon 410 de 1,2GHz, alături de cei 1,5GB RAM și cei 16GB pentru stocarea se ascund sub un display HD de 5,3 centimetri, iar lista de specificații este completată de bateria de 2.300 mAh. Cât despre parte de filmare, utilizatorii se vor putea baza pe un senzor de 13 megapixeli și unul de 5 megapixeli. Telefonul poate fi achiziționat de AICI.

Cadouri de Moș Nicolae – Cubot Band V1

În ceea ce privește gadgeturile wearable, Cubot Band V1 are una dintre cele mai bune reduceri în prezent. Acesta poate număra pașii și caloriile arse în timpul activităților, poate calcula distanța și poate monitoriza somnul utilizatorului. De asemenea, oferă notificări pentru apeluri telefonice și mesaje în cazul terminalelor Android. Funcționează cu orice terminale care rulează Android 4.3, sau iOS 8.0, sau versiuni mai noi, are o autonomie de până la 30 de zile și se găsește AICI.

Oferte eMAG – Sencor 3CAM 2000

Sencor 3CAM 2000 este un dispozitiv potrivit pentru toți cei care caută o cameră video sport accesibilă. Aceasta are un display TFT cu o diagonală de 1,5 inci, este rezistentă la apă până la o adâncime de 60m și beneficiază de un unghi de vizibilitate este de 120 grade. De asemenea, avem parte și de un difuzor integrat și micro USB și mini HDMI. Puteți include un card de până la 32GB, iar camera se găsește AICI.

Cadouri de Moș Nicolae – Rise of the Tomb Raider

Rise of the Tomb Raider a fost unul dintre cele mai apreciate jocuri ale anului 2015. Timp de un an, acesta a fost disponibil în mod exclusiv pe Xbox și PC, însă în urmă cu câteva luni, a debutat și pe PlayStation 4. În mod interesant, jocul este în prezent mult mai ieftin pe eMAG decât pe PS Store. Acum, cu câteva zile înainte de Moș Nicolae, îl puteți găsi pe site-ul comerciantului, alături de alte oferte eMAG, AICI.