Oferte Black Friday la Amazon: gadgeturi la prețuri mai bune decât în România

ACTUALITATE
Oferte Black Friday la Amazon: gadgeturi la prețuri mai bune decât în România
25 nov. 2016 | 21:40

Sesiunea de oferte Black Friday la Amazon a început deja, primele reduceri majore fiind deja disponibile utilizatorilor.

[related]

Black Friday la Amazon vine cu reduceri oferte importante la o gamă extrem de variată de electronice și alte categorii de produse. În trecut, evenimentul era organizat într-o singură zi, însă în ultimii ani, comercianții au început să ofere reducerile din timp. Amazon, de exemplu, are oferte încă din data de 14 noiembrie.

Noi ne-am uitat peste câteva dintre reducerile oferite în prezent, iar în lista de mai jos am inclus unele dintre cele mai bune reduceri cu ocazia Black Friday la Amazon.

Oferte Black Friday la Amazon – Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 a avut parte de numeroase reduceri în această perioadă. Telefonul beneficiază de un ecran de 5,1 inci, iar pe partea de procesare, românii au acces la modelele cu procesoare Exynos 8890, cu opt nuclee. Procesorul funcționează alături 4GB RAM, iar versiunea de bază va avea 32GB RAM. Camerele foto sunt de 5, respectiv 12MP, cei de la Samsung renunțând la senzorul de 16MP, pentru unul de rezoluție mai mică, dar considerabil mai bună, în special în condiții de lumină scăzută. Samsung Galaxy S7 are o baterie de 3.000 mAh, senzorul de amprente este acolo unde a fost și anul trecut, iar slotul pentru card microSD a fost introdus din nou.

Puteți cumpăra de Samsung Galaxy S7 de AICI.

Sony Xperia X

La începutul acestui an, japonezii de la Sony au ales să renunțe la serie Xperia Z și au lansat trei dispozitive în gama Xperia X. Două dintre ele erau premium, iar unul era mid-range. Sony Xperia X are aproape aceleași specificații cu Xperia X Performance, una dintre diferențe fiind reprezentată de procesor. În loc de Snapdragon 820, telefonul are în dotare un Snapdragon 650 cu opt nuclee. De asemenea, bateria este un pic mai mică, de 2.620 mAh, iar smartphone-ul nu este rezistent la apă.

În rest, avem parte de 3GB memorie RAM și 32GB spațiu de stocare. Camerele foto sunt de 23, respectiv 13MP, iar termninalul este disponibil AICI.

Oferte Black Friday la Amazon – Sony Bravia KD55XD8005

În cazul în care vă numărați printre cei care au cumpărat un PlayStation PRO și sunt căutarea unui Samrt TV potrivit, atunci acest model ar putea fi exact ceea ce căutați. Televizorul HDR are un ecran de 139 de centimetri, care suportă o rezoluție 4K, iar din punct de vedere al conectivității, include patru porturi HDMI și trei porturi USB.

Puteți afla mai multe informații și îl puteți achiziționa de AICI.

Panasonic TX-49DS500B

În cazul în care nu vreți să cheltuiți o sumă foarte mare de bani, acest televizor inteligent Panasonic ar putea fi o soluție foarte bună. Are un ecran de 124 de centimetri, două porturi HDMI și un port USB.

Îl găsiți la ofertă AICI.

Oferte Black Friday la Amazon – Kindle Voyage

Kindle Voyage are un ecran cu o diagonală de 6 inci, care oferă imagini de foarte bună calitate, având în vedere densitatea de 300 de pixeli pe inch. Include, printre altele, tehnologia PagePress, astfel încât puteți schimba pagina fără a ridica degetul de pe ecran, iar bateria are o autonomie excelentă.

Aveți la dispoziție peste 800.000 de titluri în magazinul online, iar dacă vă doriți acest dispozitiv, îl găsiți AICI.

Sphero BB-8

Intitulat BB-8, precum personajul pe care îl întruchipează, acest robot este de fapt o versiune modificată a popularelor Sphero, este și dezvoltată de aceeași companie. Iar pentru un aer de autenticitate o puteți programa chiar să se miște și singură, printr-un fel de pilot automat.

Jucăria se găsește la ofertă AICI.