20 sept. 2016 | 11:04

O baterie externă pentru condiții dure devine indispensabilă după prima folosire

ACTUALITATE
O baterie externă pentru condiții dure devine indispensabilă după prima folosire

Principala problemă a smartphone-urilor încă o reprezintă autonomia scăzută. O baterie externă, portabilă, îți poate aduce acel plus de energie de care ai nevoie, însă nu toată lumea lucrează în aceleași condiții, cum nici toată lumea nu are aceleași idei privind petrecerea zilelor libere. 

UTOK Dorel Rugged Power Bank este un exemplu potrivit de baterie externă dacă ai un stil de viață activ, cu drumeții montane, sporturi dinamice sau chiar extreme. De asemenea, dacă lucrezi în condiții mai dure, pe șantiere sau în alte medii dificile care implică praf, apă sau șocuri pentru obiectele pe care le porți asupra ta, iarăși un astfel de acumulator extern devine indispensabilă îți salvează confortul când rămâi fără baterie la telefon.

Acumulatorul are o capacitate de 10400 mAh și poate reîncărca un smartphone obișnuit de până la cinci ori înainte să trebuiască el reîncărcat.

UTOK Dorel Rugged Power Bank are două porturi, de 1 și 2 amperi, pentru ca utilizatorii să își poată încărca două gadgeturi simultan și vine la pachet cu un cablu și patru adaptoare: unul microUSB, unul miniUSB, unul Apple cu 30 de pini și unul Apple Lightning.

Util este și butonul care transformă această baterie externă într-o laternă rezistentă la șocuri, apă și praf, învelișul exterior fiind certificat IP68.

Dorel Rugged Power Bank beneficiază și de o reducere considerabilă, de 149 lei. Prețul original al bateriei portabile este 299 lei, găsiți produsul AICI.