24 sept. 2016 | 11:56

Noile Samsung Galaxy Note 7 ar avea probleme: utilizatorii se plâng de dispozitivele înlocuite

ACTUALITATE
Noile Samsung Galaxy Note 7 ar avea probleme: utilizatorii se plâng de dispozitivele înlocuite

Scandalul cu Samsung Galaxy Note 7 pare să fie fără sfârșit, iar phabletul poate fi considerat cel mai mare eșec din istoria companiei sud-coreene. 

La scurt timp după lansare, smartphone-urile Samsung Galaxy Note 7 au început să explodeze subit. Compania a investigat problema și, după ce a ajuns la concluzia că bateriile produse de o subsidiară sunt defecte, a anunțat retragerea dispozitivelor explozive de pe piață și a cerut utilizatorilor să returneze telefoanele proaspăt cumpărate.

Samsung a promis că va înlocui unitățile de Note 7 defecte și s-a ținut de cuvânt. Zilele trecute vă spuneam că sud-coreenii au demarat campania de înlocuire, dar s-ar părea că și noile Galaxy Note 7 au probleme.

Cu toate că nu mai explodează, telefoanele le dau bătăi de cap utilizatorilor. Mai mulți cumpărători de Note 7 din Coreea de Sud s-au plâns că smartphone-urile se supraîncălzesc și pierd curent electric în timp ce se încarcă.

Nu se știe numărul de plângeri pe care le-a înregistrat Samsung până acum. Cu toate astea, un reprezentant al companiei a anunțat că noile probleme nu au nicio legătură cu bateriile și a zis despre incidente că sunt ”cazuri izolate” legate de o problemă cu producția în masă.

În prezent, Samsung investighează situația și este posibil să vedem un răspuns din partea companiei dacă numărul terminalelor care suferă de aceste probleme va crește.