27 ian. 2016 | 18:07

Microsoft News Pro îți aduce cele mai interesante știri pe iPhone

ACTUALITATE
Microsoft News Pro îți aduce cele mai interesante știri pe iPhone

După ce ne-am obișnuit să parcugem calupuri de știri inutile și neinteresante pentru domeniul nostru de activitate, Microsoft News Pro speră să remedieze problema.

Se pare că trecem printr-o perioadă în care tot mai multe companii importante se străduiesc să devină sursa noastră zilnică de știri. Partea interesantă este că întregul conținut informativ disponibil în acest forma inovativ este gratuit, deci e greu de înțeles modul în care Apple News sau Microsoft New Pro aduc sume semnificative de bani în visteria celor doi giganți tehnologici. Profitabilitatea acestui domeniu este și mai mică în momentul în care ai în vedere companii precum Flipboard a căror activitate gravitează aproape exclusiv în jurul acestei domeniu publicistic.

Trecând însă peste aspectele negative ale lansării unui agregator de știri, divizia Microsoft Garage a gigantului din Redmond a lansat zilele trecute o nouă aplicație exclusiv pentru iOS. Astfel, posesorii de iPhone au posibilitatea și privilegiul de a folosi Microsoft News Pro pentru a ajunge în cel mai scurt timp la cele mai importante și interesante știri din domeniul lor de activitate. ,,Microsoft News Pro te ajută să cauți știri zilnic în jurul domeniului tău de lucru. Alimentează-ți interesele unice cu peste un milion de domenii din care poți alege. Informați-vă eficient localizând cele mai importante și relevante articole în fiecare zi bazate pe ce te interesează pe tine. Profită de importanța rețelelor sociale pentru știrile tale zilnice.

Deși oficialii Microsoft insistă destul de mult pe știri legate de locul vostru  de muncă, News Pro nu vă restricționează în nici un fel. Puteți lucra în programare și să optați pentru primirea știrilor din domeniul culinar sau cinematografic. De asmenea, dacă activați într-un domeniu care necesită să fiți la curent în permanență cu noutățile, veți putea accesa rapid doar acel tip de știri.

Există și o versiune web a aplicației pe care o puteți accesa aici. Momentan, Microsoft News Pro este disponibil doar în AppStore-ul de Statele Unite, urmând ca în scurt timp să fie disponibil și în alte colțuri ale lumii.

ms_news_pro

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele