08 iun. 2016 | 07:26

Lumigon T3 este primul smartphone cu vedere nocturnă

ACTUALITATE
Lumigon T3 este primul smartphone cu vedere nocturnă

Pentru situațiile nocturne în care v-ați fi dorit să aveți abilitățile unui super erou de a vedea în întuneric, de acum există Lumigon T3.

Rareori mai auzi în ziua de azi că cineva a reușit să creeze un telefon care incorporează o funcție revoluționară, unică și utilă în același timp. Se pare totuși că o companie mai puțin cunoscută a atins această performanță prin intermediul noului Lumigon T3.

În trecut, același producător a încercat să facă valuri în industrie prin intermediul Lumigon T2, un smartphone destul de atrăgător ce se mândrea cu o performanță audio peste medie datorită colaborării cu Bang & Olufsen. 

În timp ce T2 suna foarte bine, T3 se pare că vede foarte bine, chiar și în întuneric. Conform mai multor publicații online, în mod autentic, Lumigon T3 este primul telefon cu vedere nocturnă, ce vă permite să capturați fotografii și clipuri video în aceeași manieră în care o cameră de securitate dedicată cu infraroșu ar putea imortaliza respectivele momente.

În altă ordine de idei, dacă domeniul vostru de activitate nu implică utilizarea în mod constant al unei astfel de camere, ar fi un pic ciudat să investiți o sumă semnificativă într-un telefon doar pentru asta. Din fericire, Lumigon T3 are și o performanță peste medie și un design destul de arătos, pentru a nu vă face în nici un moment să simțiți că ați făcut vreun compromis.

Lumigon T3 este construit în jurul unui panou HD de 4,8 inci protejat cu Gorilla Glass. Partea de procesare este o combinație între un octa core pe 64 de biți tactat la 2,2 GHz și 3GB RAM. Are dual SIM, suportă încărcare wireless, iar pe lângă cele două camere de 13, respectiv 5 megapixeli, mai există o a treia pe spate de 4 megapixeli. O altă funcție interesantă inclusă poartă numele de BackTouch. Aceasta din urmă vă permite să interacționați cu diverse funcții ale aparatului prin atingeri dedicate pe partea din a carcasei.

Prețul nu este unul foarte accesibil la 740 de dolari pentru versiunea standard, dar există și o variantă placată cu aur de 24 de karate la doar 1200 de dolari. Apropo, se livrează gratuit în România.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele