19 ian. 2016 | 06:36

LG G5 vine luna viitoare cu un design radical schimbat

ACTUALITATE
LG G5 vine luna viitoare cu un design radical schimbat

Unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale anului este LG G5, iar prin intermediul unor noi imagini ajunse online aflăm particularitățile de design ale acestuia.

Prin intermediul seriei de terminale LG G2, LG G3, LG G4, sud coreenii au încercat să se adreseze segmentului de piață high end. Din păcate, pentru că vânzările ultimelor modele nu au mai fost la fel de impresionante, cu LG G5 compania se pare că vrea să o ia de la zero, cel puțin în materie de design.

Pe 21 februarie la Barcelona, cu o zi înainte de începerea Mobile World Congress, cei de la LG vor ține o conferință de presă. În respectivul context, sunt foarte multe șanse să fie anunțat LG G5. Acesta ar trebui să fie terminalul de top pe 2016 de la LG și, dacă măcar o parte dintre zvonurile din ultimele săptămâni se adeveresc, ar trebui să ne lase cu gura căscată. Nu de alta, dar s-ar putea să fie primul telefon cu o baterie înlocuibilă ce se glisează în carcasă.

În materie de design, conform schemei de mai jos, pe lângă faptul că aparatul va folosi pentru prima oară o carcasă integral din metal, se pare că va avea alt amplasament al butoanelor. Dacă în trecut vedeam butoanele de volum pe spatele aparatelor din această serie, în cazul LG G5 acestea vor fi transpuse pe rama din stânga. Butonul de pornire își va menține poziția și va fi în continuare însoțit de un senzor de amprentă, ambele fiind integrate sub camera principală a telefonului.

În ceea ce privește specificațiile hardware, LG G5 va folosi în continuare o cameră foto principală cu laser autofocus. Dimensiunile sale vor fi de 149,4 x 73,9 x 8,2 milimetri, iar ecranul va avea o diagonală de 5,5 inci. Partea de procesare va fi o combinație între un Snapdragon 820 și 3GB RAM. Portul de încărcare va fi un USB Type C.

lg-g5-leak

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele