19 mart. 2016 | 09:03

LG G5 are parte de cel mai rapid unboxing din lume

ACTUALITATE
LG G5 are parte de cel mai rapid unboxing din lume

Este foarte greu să mai vii cu o idee originală pentru prezentarea unui telefon, dar acesta este un clip de unboxing pentru LG G5 făcut la cea mai mare viteză, în interiorul unei mașini.

Clipurile de unboxing nu mai sunt de mult timp noi. Fiecare blogger sau publicație online realizează astfel de scurt metraje pentru a da o șansă internauților să știe exact pe ce vor pune mâna în cazul unei eventuale achiziții. În contextul în care Galaxy S7 are deja câteva săptămâni pe  piață, vârful de gamă al Samsung nu mai prezintă neapărat interes din acest punct de vedere, dar iminentul LG G5 are toate ingredientele necesare pentru a atrage priviri invidioase.

Cei de la T-Mobile USA se pare că au niște bugete foarte generoase pentru clipurile de unboxing, mai ales în cazul terminalelor de top ale sud coreenilor. După ce au făcut un unboxing la un Galaxy S7 într-o piscină, sub apă, pentru a insista într-un mod cât se poate de direct asupra faptului că aparatul e subacvatic, cu doar câteva zile până la lansarea LG G5, s-au hotărât să facă ceva desosebit și pentru el.

După cum se poate vedea în clipul de mai sus, conform celor de la T-Mobile, tocmai au depăsit recordul pentru unboxing realizat în deplsare la cea mai mare viteză. @AskDes face prezentarea efectivă a produsului, dar vă va fi destul de dificil să rămâneți cu privirea ațintită asupra iminentului G5. Partea ciudată și, poate un pic tristă, este că nu înțelegem analogia dintre  o mașină de curse și LG G5, în contextul în care telefonul nu este absurd de rapid și nici nu poate fi dat de pământ la viteză mare fără consecințe dramatice.

Majoritatea operatorilor din Statele Unite vor începe preluarea de precomenzi pentru LG G5 începând cu ultimele zile ale acesti luni, 29 martie în cazul T-Mobile. În funcție de momentul precomenzi, sunteți eligibil să primiți diverse accesorii mai mult sau mai puțin scumpe, precum LG 360 CAM, un kit VR și nu numai.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele