04 ian. 2016 | 06:36

Lenovo MIIX 700 Business Edition e o alternativă la Surface

ACTUALITATE
Lenovo MIIX 700 Business Edition e o alternativă la Surface

În următoarele zile vom fi asaltați de un val de lansări interesante de la CES 2016, iar Lenovo MIIX 700 Business Edition e doar prima dovadă a acestui fapt.

Nici nu a început bine noul an, iar producătorii de gadgeturi se grăbesc să ne arate pe ce ne vom cheltui banii în 2016. Ca de obicei, varietate este covârșitoare, dar dacă erați în căutarea unei alternative la Microsoft Surface, noul Lenovo MIIX 700 Business Edition, s-ar putea să fie perfect.

Ilustrat mai sus, noul hibrid al celor de la Lenovo, deși împărtășește câteva trăsături cu creația Microsoft, are și câteva trăsături particulare. Destinat în mare parte mediului enterprise, de aici și numele, această versiune de Lenovo MIIX 700 este un upgrade important adus modelului lansat în septembrie 2015. Cei care pun mare preț pe securitatea datelor se vor bucura de prezența cipului TPM integrat. Dacă vă este străin, acesta din urmă este un cryptoprocesor foarte sigur destinat criptării datelor la nivel hardware.

În ceea ce privește restul configurației hardware, s-ar putea să nu vedeți diferențe față de modelul anunțat în septembrie. Lenovo MIIX 700 Business Edition este construit în jurul unui display de 12 inci disponibil atât cu o rezoluție Full HD, cât și 2160 x 1440. Partea de procesare este o combinație între un Intel Core M7 vPro, 8GB RAM și un SSD de 256 GB.

În cadrul CES 2016 cei de la Lenovo au venit cu o varietate foarte mare de dispozitive, începând cu tablete și hibride, până la all-in-one-uri și monitoare 4K. Din păcate, cum este și cazul Lenovo MIIX 700 Business Edition, momentan nu avem foarte multe detalii despre prețul de achiziție al acestora și disponibilatea efectivă. Nu știm decât că veți putea face comandă la acest MIIX 700 începând cu luna februarie a acestui an.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele