19 feb. 2016 | 12:24

HP Elite X3 va fi un dispozitiv premium, cu Windows 10

ACTUALITATE
HP Elite X3 va fi un dispozitiv premium, cu Windows 10

La Mobile World Congress 2016, cei de la HP ar putea prezenta un telefon premium cu Windows 10.

Au mai rămas doar câteva zile până la debutul MWC 2016 și deja începem să aflăm mai multe informații despre dispozitivele care vor debuta în cadrul evenimentului. De curând, a ieșit la iveală faptul că HP ar pregăti un terminal premium cu Windows 10, denumit Elite X3.

HP Elite X3 2

După cum putem vedea în pozele publicate de către Slashgear, terminalul va avea un design interesant și va include atât un senzor pentru recunoașterea amprentelor, cât și unul pentru scanarea irisului, pentru a beneficia de funcția Hello.

HP Elite X3 3

Grosimea ar urma să fie de doar 7,8 milimetri, telefonul beneficiind și de standardul IP67, ceea ce înseamnă că va fi rezistent la apă și la praf. Cât despre conector, acesta va fi un USB de tip C, așa cum era de așteptat. Nu trebuie să vă faceți griji nici în legătură cu funcția Continuum. Telefonul va putea fi conectat la un laptop și va putea funcționa precum un laptop.

HP Elite X3 4

Lista de specificații ar urma să includă un ecran de 5,96 inci cu o rezoluție QHD, un procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4GB RAM și o capacitate de stocare de 32GB. Din fericire, HP se pare că va include și un slot pentru carduri microSD, astfel că veți putea adăuga și carduri de până la 200GB. Nu avem informații în legătură cu prețul și disponibilitatea, însă, cel mai probabil, vom afla mai multe săptămâna viitoare.

HP Elite X3 5