14 oct. 2016 | 18:48

Hover Camera Passport e drona perfectă pentru selfie-uri

VIDEO ACTUALITATE

În cazul în care setul vostru de unelte pentru selfie-uri nu era complet, noua dronă Hover Camera Passport va face o treabă foarte bună pentru a vă completa arsenalul.

Dacă sperați că obsesia generației actuale de internauți pentru selfie-uri se va potoli foarte curând, v-ați înșelat amarnic. Nu de alta, dar în orice alte condiții, ar fi cel puțin ciudat să vedem lansate mai multe drone cu prețuri destul de generoase al căror scop unic este realizarea unor selfie-uri interesante.

Cea mai recentă astfel de unealtă a fost anunțată în urmă cu câteva luni, pe vremea în care se afla încă în stadiu de prototip. Acum, Hover Camera Passport a devenit un produs comercial și și-a păstrat toate atuurile care o vor transforma într-un dispozitiv popular printre amatorii de gadgeturi zburătoare.

Creația celor de la Zero Zero Robotic, Hover Camera se numără printre puținele drone care au abilitatea de a se plia pe mijloc cu scopul de a ocupa un spațiu cât se poate mic într-o geantă sau ghiozdan. În plus, prin prisma faptului că elicele sunt ascuns în spalte unui grilaj, aveți siguranța că sunt mai rezistente în timp și nici nu există riscul să vă accidentați în timpul manipulării. Până și faptul că există un risc infim să creați un dezastru în casă atunci când o pilotați între pereței, nu trebuie neglijat.

Partea cea mai bună ete că această dronă, pe lângă fotografii de 13 megapixeli, are abilitatea să vă filmeze până la o rezoluție 4K. Hover Camera Passport poate fi acum achiziționaă cu prețul de 550 de dolari, cu mențiunea că în 2 săptămâni, prețul va crește la 600. Are doar 242 de grame, o particularitate care vă permite să nu o înregistrați la autorități, dacă vreți să o folosiți. Creierul întregii afaceri este un SoC Snapdragon Flight de la Qualcomm. De dimensiunea unei casete VHS, atunci când este strânsă, noua dronă poate fi controlată doar folosind smartphone-ul din dotare, printr-o conexiune WiFI de la o distanță maximă de 20 de metri. Autonomia este de 10 minute și vine la pachet cu două baterii și un încărcător care vă permite să le încărcați pe amândouă simultan.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele