04 oct. 2016 | 12:22

GoPro Hero5 și drona Karma, lansate oficial în România

ACTUALITATE
GoPro Hero5 și drona Karma, lansate oficial în România

GoPro Hero5 Black, GoPro Hero5 Session și drona GoPro Karma au fost lansate oficial în România, în cadrul unui eveniment organizat de F64. 

Camerele video de acțiunea GoPro Hero5 au fost prezentate oficial în urmă cu două săptămâni, iar acum au ajuns și în România. Atât GoPro Hero5 Black cât și GoPro Hero5 Session sunt rezistente la apă fără a mai avea nevoie de o carcasă specială și vin cu funcții interesante.

De exemplu, ele pot fi controlate cu ajutorul comenzilor vocale, iar funcția ar trebui să funcționeze bine chiar și în medii zgomotoase.

Ambele filmează conținut video 4K cu 30 de cadre pe secundă. La capitolul fotografii, Black genereză capturi foto de 12 megapixeli, în timp ce Session se rezumă la 10 megapixeli. Înregistrările pot fi realizate în modurile Single, Burst şi Time Lapse, astfel încât momentele importante să nu fie niciodată ratate. Un avantaj important al acestei camere este sistemul avansat de anulare a zgomotului de fond, datorită celor trei microfoane care captează sunetul.

gopro-hero5

Camera GoPro Hero5 Black permite realizarea de imagini în format RAW, pentru cei care vor să  obțină maximum de detalii din fiecare cadru. În același sens, modul WDR de pe GoPro Hero5 Black oferă un contrast mult mai bun al imaginilor, prin redarea fidelă a umbrelor şi luminii și oferă  un dynamic range îmbunătățit. Mai mult, datorită modulului GPS, poate fi salvată locaţia fotografiilor şi înregistrărilor video. GoPro Hero 5 are și un sistem avansat de stabilizare video pentru înregistrări foarte bune chiar şi de pe bicicletă sau de pe schiuri.

GoPro Hero5 Black are și un display tactil de doi inch care îi ajută pe utilizatori să revadă clipurile filmate sau să acceseze setările camerei.

GoPro Hero5 Black costă 1.999 lei, GoPro Hero5 Session costă 1.549 lei. Camerele GoPro Hero din generația a 4-a nu vor mai fi produse.

La eveniment a fost anunțată și drona GoPro Karma. Prețul acesteia, fără camera GoPro inclusă, este de 3.899 lei

gopro-hero5-black