26 aug. 2016 | 08:25

Google te ajută să pierzi timp cu Solitaire sau X și 0 mult mai ușor

ACTUALITATE
Google te ajută să pierzi timp cu Solitaire sau X și 0 mult mai ușor

Căutările pe Google s-au reflectat deseori în rezultate interactive, dar niciodată ca în jocuri complete, precum Solitaire sau X și 0. 

Posibilitățile de a pierde timp pe internet sunt nelimitate. Unealta preferată de procrastinare a multora din noi, Google este soluția perfectă pentru a afla tot despre un subiect de care nici nu auzisei vreodată cu trei minute mai devreme. Se pare însă că gigantul din Mountain View a decis că motorul său de căutare nu creează suficiență dependență. Ca urmare, ar trebui incluse niște jocuri pe care să le puteți experimenta în lipsă de altceva mai bun de făcut.

Printr-un anunț oficial publicat zilele trecute, cei de la Google au anunțat că vă puteți juca Solitaire sau X și 0, doar căutând aceste seturi de cuvinte pe Google. Inițial, am crezut că X și 0 poate fi accesat doar dacă tastați tic tac toe, versiunea engleză a denumirii, dar, în realitate, merge la fel de bine și în română.

Indiferent dacă inițiați o căutare pe Google de pe mobil sau desktop, prin intermediul aplicației dedicate Google sau cu orice alt browser, funcția a fost introdusă tuturor utilizatorilor motorului de căutare. Ambele jocuri au lungă istorie și nu este ca și cum nu le-ați fi putut jucat online în trecut, dar fiind doar la câteva cuvinte distanță pe Google, e mult mai ușor să-ți doza de divertisment fără clickuri suplimentare.

Am făcut experimente în cazul ambelor jocuri, după cum se poate vedea în capturile alăturate, iar experiența este una cât se poate de intuitivă. Tastați Solitaire în Google și faceți un click sau tap pe începeți jocul. Interfața în ambele cazuri nu este una foarte originală, dar nici e nevoie. Apropo, dacă vi se pare vreo unul din jocuri prea ușor, modificați-i nivelul de dificultate pentru a întâmpina o provocare suplimentară.

Pe lângă flip a coin – dă cu banu` sau what sound does a pig make – ce zgomot face un porc, Solitaire sau X și 0 sunt doar cele mai recente trucuri cu care vă puteți impresiona prietenii pe Google.

google tic tac toe x și zero

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele