18 ian. 2016 | 18:36

Filmările pentru pelicula Assassin’s Creed au luat sfârșit

ENTERTAINMENT
Filmările pentru pelicula Assassin's Creed au luat sfârșit

Cu nu mai puțin de 11 luni înainte de premieră, filmările pentru producția Assassin’s Creed au luat sfârșit.

Ubisoft a exploatat aproape cât a putut de mult universul Assassin’s Creed, un lucru care a avut efecte plăcute pentru ei și mai puțin plăcute pentru gameri. Pe de o parte, Ubisoft a făcut milioane peste milioane de dolari, pe de altă parte, gamerii au văzut cum universul Assassin’s Creed își pierde încetul cu încetul toate personajele importante și atractivitatea.

Assassin's Creed film 1

De fapt, singurul lucru pe care Ubisoft nu-l publicase era un film, însă ”problema” va fi remediată în curând. Conform celor de la Polygon, filmuările pentru pelicula Assassin’s Creed au luat sfârșit cu aproximativ 11 luni înainte de premiera oficială din cinematografe.

[related]

Filmul se numește doar Assassin’s Creed, după ce fusese anunțat tocmai în anul 2012. Pe atunci Ubisoft Motion Pictures încheia un parteneriat cu New regency și 20th Century Fox, însă filmările au început de-abia în august 2015.

Assassin’s Creed va spune poveste unui asasin spaniol, denumit Aguilar, și a lui Callum Lynch, descendentul său din prezent. Acțiunea principală va avea loc în Spania secolului XV, iar filmul va debuta în cinematografele din toată lumea pe 21 decembrie 2016. În cazul în care vă numărați printre fanii seriei Assassin’s Creed, atunci probabil veți vrea să citiți și review-ul Playtech pentru Assassin’s Creed Syndicate.