20 iun. 2016 | 16:30

Euro 2016: acest tricou inteligent te face să simți mai intens emoțiile unui meci

ACTUALITATE
Euro 2016: acest tricou inteligent te face să simți mai intens emoțiile unui meci

Având în vedere modul în care s-a descurcat echipa națională în cadrul Euro 2016, probabil că un tricou precum cel din video-ul de mai sus nu e chiar pe lista ta de dorințe.

Totuși, cei de la Wearable Experiments l-au creat pentru cei care sunt cu adevărat pasionați de fotbal și vor să simtă mai intens victoriile și înfrângerile. Tricoul se numește Football Fan Shirt, se conectează la smartphone și transmite vibrații haptice în corpul celui care îl poartă, ori de câte ori se uită la un meci al unei echipe pe care o admiră. Aparent, reacționează la tot, inclusiv la mult-detestatele cartonașe roșii. Așadar, dacă vrei să vibrezi la propriu de emoție, ca orice microbist care se respectă, ar trebui să iei în calcul achiziționarea acestui tricou.

Nu știm când și dacă tricoul va deveni valabil pentru cumpărare, cu atât mai puțin cât va costa. Totuși, ideea echipei Wearable Experiments e foarte drăguță și chiar și noi am lua în calcul purtarea unui astfel de tricou. Desigur, cu condiția să vizionăm un meci în care România nu sfârșește pierzând. Un meci de care să ne bucurăm în adevăratul sens al cuvântului.

Presa internaţională a notat, duminică seară, după eliminarea României de la Euro 2016, că echipa tricoloră a fost „dezamăgitoare” şi „o pradă uşoară pentru albanezi”, subliniind totodată şi finalul trist de mandat pentru Anghei Iordănescu. Presa internaţională a notat, duminică seară, după eliminarea României de la Campionatul European, că echipa tricoloră a fost „dezamăgitoare” şi „o pradă uşoară pentru albanezi”, subliniind totodată şi finalul trist de mandat pentru Anghei Iordănescu.

„Albania visează şi o lasă pe România în urmă”, a titrat sport.es, care menţionează că naţionala României a fost „dezamăgitoare”. „Echipa lui Anghel Iordănescu, care pornea ca favorită, pentru că nu mai pierduse în faţa albanezilor, a eşuat în intenţia de a ajunge în faza următoare”, adaugă jurnalul spaniol. „Moment de uitat pentru Iordănescu”, a notat uefa.com. „Nu acesta este modul în care Iordănescu ar fi vrut să marcheze al 100-lea său meci la conducerea echipei României. Omul care a dus tricolorii în sferturile de finală ale Cupei Mondiale în 1994 este dezamăgit după ce a încheiat pe ultimul loc în grupa A, cu doar un punct, deşi circumstanţe atenuante ar fi că nu a avut la dispoziţie jucători ca Gheorghe Hagi la acest al treilea mandat. Este mult de lucru”, scrie UEFA.