18 oct. 2016 | 14:19

Reduceri eMAG IT & Mobile Days: cele mai bune oferte disponibile

Ghidul cumpărătorului
Reduceri eMAG IT & Mobile Days: cele mai bune oferte disponibile

Reduceri eMAG pentru o gamă variată de produse sunt disponibile în această săptămână prin intermediul campaniei IT & Mobile Days.

În această perioadă are loc campania eMAG IT & Mobile Days, prin intermediul căreia puteți achiziționa numeroase produse electronice la ofertă. Câteva dintre numeroasele reduceri eMAG ne-au atras atenția și au fost incluse în lista de mai jos. Dacă vreți, totuși, să verificați oferta completă, puteți accesa acest link.

Reduceri eMAG – LG Nexus 5X

LG Nexus 5x are un display de 5,2 inch cu rezoluție full HD, sub care se ascund un procesor Snapdragon 808 și 2GB memorie RAM. Spațiul de stocare este de 16 sau 32GB, însă nu poate fi extins prin card microSD. Camerele foto sunt de 12,3, respectiv 5MP, iar sub camera foto principală se găsește un senzor de amprente. Bateria este de 2.700 mAh și se încarcă prin intermediul unui cablu USB de tip C. Cu ocazia campaniei IT & Mobile Days, se găsește la un preț bun AICI.

iPhone SE

Printre numeroasele reduceri eMAG se numără și iPhone SE. Apple l-a lansat cu speranța de a-i convinge pe cei care nu își schimbaseră de ani de zile telefoanele să opteze pentru un model nou, fără a fi nevoiți să se obișnuiască cu un ecran mai mare. Aparatul are un ecran de 4 inch cu rezoluție 1.136×640, care ascunde sub el un procesor Apple A9 64-bit și 2GB RAM. Spațiul de stocare este de 16 sau 64GB, iar serviciul Apple Pay este și el disponibil. Cea mai nouă veste este legată de camera foto. iPhone SE este cel mai mic smartphone capabil să filmeze la rezoluție 4K. Acest fapt este posibil datorită camerei de 12MP găsite în prezent și pe iPhone 6S, care nu beneficiază de stabilizare optică a imaginii. iPhone SE poate fi cumpărat de AICI.

LG G4

LG a lansat modelul G5 anul acesta, însă asta nu înseamnă că ar trebui scăpat din vizor G4. LG G4 are un ecran IPS LCD de 5,5 inci la rezoluție QuadHD, cu luminozitate crescută și cu o redare mai bună a culorilor. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 808, un hexacore care își distribuie puterea de calcul astfel: două nuclee sunt la 1,8GHz, iar alte patru lucrează la 1,4GHz. LG G4 mai are 3GB de memorie RAM, 32GB spațiu de stocare, dar spre deosebire de alte modele, poți pune un card microSD de până la 128GB. Camera foto are 16 megapixeli și e una dintre cele mai bune de pe piață, chiar dacă a fost depășită de alte modele de smartphone-uri ceva mai noi. Îl găsești AICI la preț redus.

MSI GeForce GTX 1070 Founders Edition

În cazul în care v-ați interesat în legătură cu noile plăci video Nvidia, probabil ați aflat că noul GTX 1070 este mai performant și decât modelul Titan X din generația anterioară. Placa video include 8GB DDR5 și are un memory BUS de 256 biți. De asemenea, aceasta suportă DirectX 12 și rezoluții de până la 4.096 x 2.160 de pixeli. După cum ați văzu, avem de-a face aici cu un model Founders Edition. Între acesta și versiunea standard nu există foarte multe diferențe importantă, cu excepția aerisirii. MSI GeForce GTX 1070 poat fi cumpărată de AICI.

SSD Patriot Blast

Acest SSD oferă rate de transfer la citire de până la 560MB/s și 530MB/s la scriere(variază în funcție de capacitate). Cu o înălțime de 7mm se potrivește perfect în majoritatea Ultrabook-urilor, laptop-urilor sau PC-urilor desktop. Îl găsești la un preț avantajos AICI.

Lenovo IdeaPad Y700-15ISK

Al doilea laptop din lista noastră cu reduceri eMAG este Lenovo IdeaPad 700-15ISK. Este dotat, printre altele, cu un procesor Intel Core I7-6700HQ, de 2,50GHz, un ecran de 15.6 inci, cu rezoluție Full HD, 8GB RAM, 256GB SSD. Alături de toate acestea, avem o placă video Nvidia GeForce GTX 960M de 4GB, însă nu și un sistem de operare preinstalat. Laptopul poate fi cumpărat de AICI.

ASUS X556UQ-XX018D

Una dintre cele mai interesante reduceri eMAG din campania IT & Mobile Days este cea pentru laptopul Asus X556UQ-XX018D. Lista de specificații a dispozitivului include un procesor Intel Core i7-6500U cu o frecvență de 2.50GHz, un ecran cu o diagonală de 15.6, care suportă o rezoluție HD, 4GB RAM, un hard-drive de 1TB și o placa video Nvidia GeForce 940MX de 2GB. Dispozitivul nu include un sistem de operare și este disponibil AICI.

Lenovo IdeaPad 100-15IBD

La fel ca modelele pe care le-am prezentat mai sus, Lenovo IdeaPad 100-15IBD nu vine cu un sistem de operare preinstalat. Include, totuși, o placă video Nvidia GMR-920MX, care ar trebui să vă permită să jucați jocuri noi cu detalii low-medium, însă nu ar trebui să vă așteptați la performanțe foarte bune în timpul sesiunilor de gaming. În rest, lista de specificații include un procesor Intel Core i3-5005U, tactat la o frecvență de 2GHz, un ecran de 15,6 inci, 4GB RAM și 128GB SSD pentru stocare. În anumitor minusuri, raportul calitate preț este unul relativ bun, iar dispozitivul este disponibil la ofertă AICI.