28 iun. 2016 | 14:46

Dell anunță un touchscreen gigant de 70 de inci

ACTUALITATE
Dell anunță un touchscreen gigant de 70 de inci

Deși este greu de verificat o astfel de afirmație, Dell s-ar putea să fi anunțat cel mai mare touchscreen din lume disponibil comercial.

Creația ilustrată în imaginea de mai sus poartă numele de C7017T și reprezintă unealta perfectă pentru săli de conferință mari, evenimente business sau medii educaționale. Original din foarte multe puncte de vedere, acest echipament are ca scop înlocuirea tablelor inteligente pe care am început să le vedem chiar și în liceele și universitățile de la noi.

Menit să ofere profesorilor, elevilor și oamenilor de afaceri cu bugete generoase noi opțiuni în materie de interactivitate și conținut dinamic, touchscreen-ul gigant al celor de la Dell, cel puțin momentan, nu are concurență pe piață. ,,Oferă un display touch mare pentru colaborare, cu suport pentru identificarea simultană a 10 puncte de contact plus două stylusuri incluse. Panoul este anti-reflexiv și e acoperit cu un strat ce nu reține amprente, pentru a oferi o experiență de vizionare mai bună și pentru a afișa în condiții optime atât text, cât și imagini. Menit să ofere suport profesorilor, acesta este foarte ușor de conectat și folosit, cu multiple porturi și conectivitate plug and play.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, noul C7017T de la Dell, pe lângă diagonala de 1,76 metri și raportul de aspect 16:9, are o rezoluție Full HD 1080/60p cu un contrast tipic de 4000:1 și o putere luminoasă de 350 cd/m2. Unghiurile de vizibilitate sunt 176 de grade pe verticală cu 176 de grade pe orizonată, iar sistemul de retroiluminare este LED. Include două difuzoare a câte 10 watti. Conectivitatea include un VGA, trei porturi HDMI dintre care un MHL, un DisplayPort, o intrare și o ieșire audio, un port USB 2.0 pentru interfața touschreen și alte patru porturi USB 3.0, inclusiv unul cu suport pentru fast charging. Dimensiunile totale ale mastodontului sunt de 1593 x 932 x 95,1 mm și 55 kilograme.

Dacă sunteți interesați de noul touchscreen al celor de la Dell, acesta are un preț de achiziție de 5000 de dolari și poate fi achiziționat de pe website-ul companiei.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele