21 sept. 2016 | 13:19

Cum a reacționat internetul la vestea divorțului Brangelina: invazie de meme-uri cu Jennifer Aniston

ACTUALITATE
Cum a reacționat internetul la vestea divorțului Brangelina: invazie de meme-uri cu Jennifer Aniston

Vestea că separării drumurilor cuplului Brangelina (da, știm, și nouă ni se pare teribilă această contopire de nume) după 12 ani de relație a șocat internetul. Sau cel puțin partea aceea a internetului care vedea în ei prototipul cuplului perfect (#relationshipgoals).

Nu mă pasionează suficient de tare viețile celebrităților, așa că nu cunosc detalii despre relația asta care să nu fi fost publicate peste tot. Aparent, în timp ce filmau pentru „Mr. and Mrs. Smith”, deși Brad era căsătorit cu Jennifer Aniston, cei doi s-au simțit inevitabil atrași unul de celălalt. Suficient de atrași încât Brad să divorțeze și să înceapă o relație în toată regula cu Angelina. Astfel, au devenit Brangelina, un cuplu preamărit la nivel global.

De atunci, în afară de faptul că au adoptat o armată de copii (au și doi legitimi), vești despre diverse acțiuni caritabile, multe poze pe covorul roșu în care arată amândoi superb și zvonuri despre tendințele depresive ale Angelinei, nu prea am mai fost la curent cu viața cuplului alfa de la Hollywood. Ieri, în schimb, News Feedul a fost contaminat cu știri despre decizia sfâșietoare de divorț a Brangelina, care se pare că a venit de la partea feminină, după ce aceasta a aflat că e înșelată cu Marion Cotillard.

Înțeleg că nu e cea mai îmbucurătoare știre din lume, dar mi se pare că oamenii care jelesc virtual de parcă ar fi murit singurul om care putea da leacul pentru cancer scapă din vedere un lucru: oricât de frumos, bogat și celebru ar fi fost cuplul Brangelina, în fond, nu era decât un cuplu ca toate celelalte. Faptul că ai toate calitățile enumerate anterior nu te face mai puțin susceptibil la problemele omului de rând. Poate că nu se certau zilnic pe vasele nespălate, dar fără îndoială aveau destule motive de neînțelegere.

În afară de utilizatorii zdrobiți sufletește de prăbușirea acestui edificiu al iubirii adevărate (pentru că, nu-i așa, știm cu toții că tot ce vedem la televizor e o reproducere fidelă a realității, iar celebritățile chiar sunt ființe perfecte, plămădite din țesut divin, nu uman), a mai reacționat o categorie de oameni, care ne este ceva mai simpatică: cei care sunt tot timpul acolo cu o glumă pe seama oricărui eveniment . Așa cum era de așteptat, majoritatea o au ca protagonistă pe Jennifer Aniston, mulțumită de acest final al cuplului construit pe nefericirea ei. Desigur, au trecut 12 ani de atunci și fetei probabil că nici nu îi mai pasă vreun pic de Brangelina, dar glumele tot sunt amuzante. Dacă vă aflați în categoria de oameni care au vărsat izvoare de lacrimi din pricina acestei decepții, ca să treceți mai repede peste suferință, puteți să vă imaginați că e o strategie de promovare pentru partea a doua din Mr. and Mrs. Smith. Probabil s-ar numi „Brangelina: Brexpitt”.

reactii-divort-angelina-si-brad

Iar acum, câteva reacții din sfera internetului românesc:

reactii-divort-angelina-si-brad-2

reactii-divort-angelina-si-brad-3

brangelina-gluma