Cadouri de Crăciun: oferte eMAG și reduceri de care să profiți acum

ACTUALITATE
Cadouri de Crăciun: oferte eMAG și reduceri de care să profiți acum
22 dec. 2016 | 08:56

Dacă încă te afli în căutare de cadouri de Crăciun, încă mai sunt oferte eMAG și reduceri la mii de produse. Cu puțin noroc, cadourile tale vor fi livrate la timp pentru a le pune sub brad.

[related]

Mai sunt doar două zile până în seara de Ajun, momentul când toată lumea abia așteaptă să-și cadourile de Crăciun. Dacă nu ai apucat să faci cumpărături, ar fi bine să te grăbești. Lista cu oferte eMAG este încă generoasă și sunt o mulțime de reduceri de care să te bucuri, iar mai jos am selectat câteva idei de cadouri de Crăciun, în cazul în care nu ai inspirație. Toate reducerile eMAG le găsești AICI și sunt șanse mai ca produsele să-ți fie livrate în timp util.

Cadouri de Crăciun – reduceri eMAG de care să profiți acum

Printre dispozitivele care beneficiază de reduceri eMAG în prezent se numătă și telefoanele Asus. Modelul ZenFone 3 Max, de exemplu, include un procesor MediaTek MT6737 Quad-Core, cu o frecvență de 1,25GHz, 2GB RAM și 32GB pentru stocarea informațiilor personale. Acestora din urmă li se vor putea adăuga alți 32GB, prin intermediul slotului pentru carduri microSD, iar acumulatorul are o capacitate de 4.130 mAh. Ecranul Full HD are o diagonală de 5,2 inci, iar camere foto principală și secundară sunt de 13 și, respectiv, 5 megapixeli. Este un cadou de Crăciun perfect pentru cineva care nu-și mai suportă telefonul vechi și îl găsiți la reducere AICI.

Sencor 3CAM 2000 este un dispozitiv potrivit pentru toți cei care caută o cameră video sport accesibilă și unul dintre cele mai inspirate caduri de Crăciun. Camera are un display TFT cu o diagonală de 1,5 inci, este rezistentă la apă până la o adâncime de 60m și beneficiază de un unghi de vizibilitate este de 120 grade. De asemenea, beneficiază și de un difuzor integrat și micro USB și mini HDMI. Puteți include un card de până la 32GB, iar camera se găsește AICI, în lista cu oferte eMAG.

Căştile Hama Fire Starter ar putea fi unul dintre cele mai bune cadouri de Crăciun pentru un gamer. Sunt de culoare neagră și au un raport calitate/preț impresionant. Mai mult decât atât, ele beneficiază de un microfon, de un sistem pentru controlul volumului situat pe fir și de un design atrăgător. Le puteți găsi la reducere la eMAG, AICI.