06 iun. 2016 | 14:27

Bose anunță cele mai avansate căști wireless: QuietComfort 35 și QuietControl 30

ACTUALITATE
Bose anunță cele mai avansate căști wireless: QuietComfort 35 și QuietControl 30

QuietComfort 35 și QuietControl 30 sunt cele mai noi căști ale celor de la Bose și vă ajută să scăpați de fire fără să faceți compromisuri la calitate audio sau anularea zgomotului de fond.

De-a lungul anilor, cei de la Bose au devenit sinonimi cu produse audio de o calitate surprinzătoare. Din păcate, nu au fost niciodată adepții unei tranziții rapide către noi tehnologii și, cu toate că au numeroase patente pe partea de calitate audio și tehnologii pentru ANC sau Acoustic Noise Cancelling, au fost foarte conservatori în materie de design.

Odată cu anunțarea noilor perechi de căști QuietComfort 35 și QuietControl 30, este evident că Bose își dorește să atragă un nou public în curtea sa. Aceștia sunt cei mai noi membri ai gamei de căști wireless a companiei, iar migrarea către Bluetooth a fost făcută într-un mod cât se poate eficient.

Cum era de așteptat, acestea sunt niște produse de top pentru audiofili cu bugete generoase. Dacă treceți însă peste prețurile destul de mari, veți fi încântați de ceea ce veți descoperi. Noiel QuietComfort 35 sunt o variantă wireless a modelului lansat acum un an, QuietComfort 25, cu un design similar, conectivitatea Bluetooth și două variante de culoare, negru sau argintiu. Experiența audio ar trebui să fie foarte apropiată de cea pe care o oferă versiunea cu fir a căștilor, iar în anumite condiții ar trebui chiar să sesizați niște îmbunătățiri. Nu lipsește din ecuație un microfon performant pentru conversații, iar autonomia de 20 de ore este una foarte generoasă. Opțional, le puteți folosi cu fir și veți avea 40 de ore de anulare a zgomotului de fond, iar când bateria este epuizată, le puteți folosi și fără ANC. La 350 de dolari, noile Bose QuietComfort 35 sunt disponibile pentru achiziție.

Bose QuietControl 30 înfățișează o nouă linie de produse companiei pentru fanii de căști in-ear fără fir, de asemenea cu noise cancelling. Acestea vor costa 300 de dolari și vor fi disponibile din septembrie 2016.Bose QuietControl 30

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele