15 feb. 2016 | 07:19

Ascultați gratuit noul album Kanye West, pe Tidal

ENTERTAINMENT
Ascultați gratuit noul album Kanye West, pe Tidal

După o lungă perioadă de speculații legate de noul album al celebrului Kanye West, artistul și-a făcut publică creația prin intermediul Tidal.

Serviciul de streaming al lui Jay Z are în spate un număr important de artiști din industria muzicală, iar această realitate a devenit din ce în ce mai evidentă în acest început de an. După ce la luna trecută Rihanna și-a lansat noul album în exclusivitate, pentru o perioadă de timp limitată, pe Tidal, acum a sosit momentul ca și Kanye West să facă același gest cu ,,The Life of Pablo.”

Noul album al lui Kanye West – The Life of Pablo poate fi ascultat gratuit la această adresă, cu condiția să vă faceți un cont gratuit la serviciul de streaming. După expirarea celor 30 de zile, veți fi taxați cu 5 sau 10 dolari în funcție de planul tarifar pe care l-ați ales. Noul album, la care Kanye West a făcut numeroase referințe online în ultimele săptămâni, include 18 piese, dintre care patru sunt considerate bonus. Legal, timp de o săptămână, albumul va putea fi ascultat doar pe Tidal. Ca urmare, dacă l-ați așteptat cu interes, un cont gratuit s-ar putea să nu fie o opțiune atât de neplăcută. Alternativa implică să așteptați până la începutul săptămânii viitoare, când va ajunge și pe iTunes, Google Music sau orice alt serviciu vă încântă.

În mod sigur, această lansare exclusivă pe Tidal se va reflecta într-un beneficiu real pentru Tidal, un serviciu care a avut dificultăți în atragerea de noi utilizatori, deși promite conținut audio necompresat, la calitate HiFi.

Inițial, The Life of Pablo a fost anunțat de către Kanye West pe 11 februarie, dar joi nu s-a petrecut decât un eveniment de audiție la Madison Square Garden în New York. Albumul efectiv a fost disponibil de vineri seară, dar a fost mediatizat intens abia după apariția artistului la Saturday Night Live.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele