18 oct. 2016 | 07:42

Call of Duty: Infinite Warfare primește un ultim trailer, înainte de lansare

VIDEO VIDEO

Nu mai aveți mult de așteptat până la lansarea Call of Duty: Infinite Warfare, iar cei de la Activision fac tot posibilul să nu uitați că acest joc își propune să fie unul atrăgător și revoluționar.

E foarte greu să te distanțezi de o rețetă de succes, optimizată în mulți ani de zile, de dragul unui experiment. Cu toate acestea, exact asta au făcut creatorii Call of Duty în momentul în care au mutat acțiunea de pe pământ în spațiu, în Infinite Warfare. Jocul reprezintă o investiție fabuloasă, atât din partea departamentului de dezvoltare, care a apelat la actori renumiți, precum Kit Harington – Jon Snow pentru rolul principal, cât și din partea diviziei de promovare. În curând, vă puteți aștepta să vedeți și bannere pe stradă cu noul Call of Duty, dacă nu ați făcut-o deja.

În orice caz, cea mai eficientă metodă de promovare constă în publicarea unor trailere cu potențial de a deveni virale pe rețelele de socializare. Deși am mai văzut câteva clipuri de gameplay în trecut vizavi de noul CoD, în combinație cu elemente din povestea campaniei single player, abia acum înțelegem câteva dintre subtilitățile la care vă puteți aștepta printre misiuni.

Call of Duty: Infinite Warfare Launch Trailer a fost publicat online în urmă cu câteva ore și conține aproape exclusiv secvențe din cutscene-uri, fără gameplay. Acesta nu este neapărat un lucru rău, deoarece foarte mulți fani ai seriei fac investiția semnificativă într-un astfel de titlu mai ales pentru poveste, iar detaliile acesteia sunt lămurite aici.

Un lucru este sigur, poveste din Infinite Warfare va fi una destul de complexă, ce vă va plimba printr-o varietate foarte mare de misiuni, în medii cât se poate de diversificate. Jocul efectiv urmează a fi lansat pe 4 noiembrie pentru PS4, Xbox One și PC. La această oră se desfășoară un multiplayer beta pe PS4, în cazul în care ați făcut precomandă la joc.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele