07 dec. 2015 | 10:46

Ziua eMAG: laptopuri la reducere

TEHNOLOGIE
Ziua eMAG: laptopuri la reducere

Azi, 7 decembrie este ziua eMAG, zi în care se fac 14 ani de când lanțul românesc de magazine și-a făcut apariția prima oară în țara noastră. Cu această ocazie, eMAG oferă o serie de reduceri impresionante, aplicate pentru mai toate categoriile vândute în magazin.

Reducerile vor fi în total de 10 milioane de lei, iar 10% din valoarea achiziției o veți primi înapoi sub forma unui card de voucher, care evident va putea fi folosit mai târziu.

Laptopurile rămân în topul preferinței românilor când vine vorba de a cumpăra un calculator. Mulți ar prefera să cumpere mai degrabă un laptop chiar decât un PC tocmai din cauza portabilității și, nu de puține ori, din cauza accesibilității prețului. De vreme ce un PC cât de cât decent va costa cel puțin 3500 RON, azi un laptop asemănător va costa undeva pe la 3000, făcând-ul pe ultimul de departe cel mai dezirabil.

În aceste condiții, noi la Playtech ne-am propus să vă ajutăm cu o serie de laptopuri la reducere care v-ar putea interesa cu ocazia ofertei lanțului de magazine de ziua eMAG: 

Reduceri și promoții de ziua eMAG: Laptop Acer Aspire E5

Laptop-ul de la Acer face parte din seria de laptop-uri foarte accesibile la preț, ce vine cu o putere de procesare impresionantă. Echipat cu un Quad Core A8-7410 2.20GHz de la AMD, 4GB RAM, 500GB memorie internă și un AMD Radeon R5, laptopul vine într-un format de 15.6” care va oferi portabilitate și performanță într-un singur pachet.

Dacă specificațiile acestui laptop ți-au atras atenția poți profita de reducerile oferite de ziua eMAG, accesând pagina produsului AICI.

Ziua eMAG: laptopuri la reducere

Ziua eMAG: Laptop Toshiba Satellite CL10

Noua serie de laptop-uri Satellite de la Toshiba oferă un design excelent, într-un format compact cu o performanță mai mult decât credibilă, pentru tot ce ai nevoie în viața de zi cu zi. Echipat cu un Intel Celeron dual-core cu o viteză de 1.6GHz cu o densitate de 14nm ceea ce îl face de două ori mai rapid decât vechea generație de dual-core-uri. Acesta mai vine cu 2GB RAM, și 32GB memorie internă eMMC și o placă grafică Intel HD Graphics, perfectă pentru a rula orice aplicație pe Internet.

Dacă portabilitatea și un design ergonomic contează cel mai mult pentru tine, atunci poți lua noul Toshiba Satellite, vizitând pagina lui AICI.

Ziua eMAG: laptopuri la reducere

Reduceri și promoții de ziua eMAG: Laptop Lenovo E31

Laptopul de la Lenovo aduce clasicul design elegant al cutiilor Bento din Japonia și pe seria de laptop-uri accesibile E31. Fiind un aparat ce se va potrivi perfect cu bugetul tău, Lenovo E31 vine cu un Intel Core i3 Broadwell la 2GHz, ecran full HD, 4GB RAM, și memorie internă de 1TB. Placa grafică este un Intel HD Graphics  5500.

Dacă îți dorești un laptop care să emane eleganță, accesibilitate și performanță, atunci poți vizita pagina produsului AICI.

Ziua eMAG: laptopuri la reducere

Ziua eMAG: Laptop 2 in 1 Lenovo IdeaPad Yoga 500

Probabil unui dintre cele mai performante laptopuri aflate la reducerile de ziua eMAG, noul 2 în 1 de la Lenovo este un aparat extrem de puternic ce combină accesibilitatea și și mobilitatea unei tablete cu puterea de procesare a unui laptop în toată regula.

Totuși, ”măruntaiele” laptopului vor convinge cel mai tare potențialii clienți. Venind cu un Intel Core i5-6200U Skylake cu o viteză de 2.30GHz, 4GB RAM și o memorie internă de 500GB împreună cu un SSHD de 8GB, noul Satellite de la Toshiba nu va face nici un compromis când vine vorba de performanță. De asemenea, cei interesați să joace jocuri se pot baza pe placa grafică GeForce 920M de la Nvidia. Ecranul, de asemenea, oferă o imagine full HD  IPS pe un ecran Touch Screen.

În caz că acest aparat performant ți-a atras atenția, poți vedea dacă se încadrează în bugetul tău cu ocazia reducerilor de ziua eMAG, AICI.

Ziua eMAG: laptopuri la reducere

Laptop HP ProBook 450 G2

Noul laptop de la Hewlett-Packard este perfect în caz că vei dori un design elegant și performanță la un preț mai mult decât accesibil. Acesta oferă un procesor Intel Core i5-5200U la 2.20GHz, o placă grafică AMD Radeon R5 la 2GB, 4GB RAM și o memorie internă 750GB. Aceasta este o ofertă perfectă, indiferent pentru ce ai dori să-l folosești. Jocuri, aplicații, navigatul pe Internet sau pur și simplu vizionatul de filme, toate vor merge perfect pe acest aparat.

Dacă ți-a atras atenția, poți vedea oferta pe care o oferă eMAG cu ocazia aniversării sale AICI.

Ziua eMAG: laptopuri la reducere