14 oct. 2015 | 17:11

UX Bucharest 2015 vrea să te învețe că designul bun este cel care îl ajută pe utilizator

ENTERTAINMENT
UX Bucharest 2015 vrea să te învețe că designul bun este cel care îl ajută pe utilizator

Cei pasionați de design vor fi interesați să afle că, săptămâna aceasta, în București, se organizează conferința UX Bucharest 2015, prima conferință de User Experience Design din Roomânia. 

Potrivit unui comunicat remis Playtech, UX Bucharest 2015 va reuni staruri din domeniul User Experience Design din SUA, Canada și Europa.

Vor fi organizate prezentări și workshop-uri pe teme variate, care le vor arăta participanților de ce designul nu trebuie să fie numai frumos, ci trebuie să fie și util pentru utilizatori.

De la amatorii de UX Design și până la specialiști, product managers, managers, designers cu multă experiență în spate sau antreprenori, toți au ocazia să învețe din secretele profesioniștilor cu un background impresionant în companii și instituții de renume precum Adobe,  The Republic of Quality sau Information Architecture Institute.

Potrivit organizatorilor, evenimentul este unic in Romania și a apărut ca răspuns la nevoile comunității de User Experience Design.

UX Bucharest 2015 are  loc pe 16, 17 și 18 octombrie. Cele trei zile vor cuprinde șase workshop-uri de câte jumătate de zi în cadrul cărora cei din sală vor avea ocazia să învețe practic despre cum să creeze “customer journeys”, cum să transforme o idee într-un produs de succes sau care sunt tehnicile concrete de UX design, customer experience sau strategie de UX.

Toate detaliile sunt disponibile aici.