21 dec. 2015 | 12:47

Uber va fi inclus și în Facebook Messenger

ACTUALITATE
Uber va fi inclus și în Facebook Messenger

Aplicația pentru mesagerie dezvoltată de Facebook se pare că va include și Uber.

Facebook Messenger a depășit în luna iunie a acestui an cifra de un miliard de descărcări pe Google Play Store. Este deja una dintre cele mai folosite aplicații, însă rețeaua socială se pare că vrea să îmbunătățească experiența utilizatorilor adăugând o nouă funcționalitate. Astfel, după cum scriu cei de la Business Insider, Facebook ar fi lucrat timp de câteva luni de zile cu cei de la Uber pentru a le permite oamenilor să comande o mașină fără a fi nevoiți să părăsească aplicația.

”Stabilirea unui plan este, de fapt, primul pas, iar noi vrem să-i ajutăm pe oameni să-l ducă până la capăt și să se întâlnească cu prietenii lor în realitate”, a declarat Seth Rosenber, product manager la Facebook. Facebook Messenger vă permite să faceți multe modificări interesante unor conversații și vă pune la dispoziție o gamă variată de programe diverse și stickere. Însă dacă voiați să puneți la punct o întâlnire cu unele persoane, până de curând erați nevoiți să ieșiți din aplicație și să utilizați altele.

Nu și de acum încolo, deoarece se pare că Uber va fi inclus în Facebook Messenger. Nu este nevoie decât să scrieți o adresă și să faceți click pe ea pentru a deschide Uber în Facebook Messenger. În cazul în care nu aveți cont, veți putea crea unul fără a ieși din Messenger. Ulterior, aplicația vă informează prin intermediul unor mesaje de text dacă va veni o mașină și când va ajunge aceasta. După cum era de așteptat, opțiunea este pentru moment în faza de testare în câteva orașe din Statele Unite și nu știm exact când va fi disponibilă pe plan internațional.