11 ian. 2015 | 10:00

Trucuri noi pentru un producător vechi: Polaroid lansează tablete cu Android

ACTUALITATE
Trucuri noi pentru un producător vechi: Polaroid lansează tablete cu Android

Fără a mai fi asociat cu camerele foto instant, numele de este acum prezent pe o serie de tablete decente ca performanţă şi ieftine.

În urmă cu câţiva ani, cei de la Polaroid au luat decizia radicală de a renunţa la producţia de aparate foto care i-au făcut renumiţi pentru a se orienta către . Printre acele noi dispozitive din portofoliul Polaroid se numără şi două tablete din seria L, dar și un smartphone.

Puteţi observa în detaliu două noi tablete cu numele de Polaroid L7 şi Polaroid L10. Pe lângă faptul că au nume foarte uşor de reţinut, merită să aveţi în vedere că numărul din denumirea produsului este o referinţă directă la diagonala ecranului. Astfel, de această dată, vorbim de două tablete de 7, respectiv 10 inci.

Fără a se strădui foarte mult pe partea de personalizare a interfeţei de utilizare, ambele modele par să ofere utilizatorilor o experienţă similară cu cea oferită nativ de o versiune curată de Android. Nu avem prea multe detalii referitoare la configuraţia internă a produselor, dar Polaroid promite că la interior ascund nişte procesoare quad core rapide. Conectivitatea include doar WiFi şi Bluetooth, fără posibilitatea unei conexiuni de date prin 3G sau LTE. Nu vor lipsi din ecuaţie camerele pe ambele părţi, iar difuzoarele incluse vor fi stereo.

Cu toate că ambele tablete vor rula implicit Android 5.0 Lollipop, Polaroid L7 va avea un preţ de 100 de dolari, în timp ce saltul până la o diagonală de 10 inci cu Polaroid L10 vă va costa 150 de dolari.

polaroid-l7-484x640

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele