23 nov. 2015 | 12:25

Star Wars Battlefront, lansat oficial în România

Gaming
Star Wars Battlefront, lansat oficial în România

Mult așteptatul Star Wars Battlefront a fost lansat în mod oficial și în România, prin intermediul ABC Data, partener oficial Electronic Arts.

În data de 20 noiembrie, Star Wars Battlefront a fost lansat atât în România, cât și în restul Europei, atât pe PlayStation 4, cât și pe Xbox One și pe PC. După cum probabil știți deja, jocul a fost produs în studiourile suedeze EA DICE, în colaborare cu Lucasfilm Ltd. Deși cea mai bună experiență este disponibilă în multiplayer, Star Wars Battlefront le permite utilizatorilor să se bucure și de câteva bătălii în single-player. De asemenea, a fost inclus și un survival mode, în care aceștia vor fi nevoiți să înfrângă 15 valuri diferite de trupe imperiale.

Star Wars Battlefront este disponibil pe eMag la precomanda  în variantele pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One

Așa cum era de așteptat, primele review-uri susțin că varianta cea mai bună este cea de PC. Cu toate acestea, se pare că PlayStation 4 ar fi cea mai populară platformă în rândul jucătorilor. Modul multiplayer include lupte cu până la 40 de oameni, iar printre vehiculele prezent se numără Speeder-ele, AT-AT-uri (Imperial Walkers), X-wing-uri, TIE Fighter-e și faimoasa navă Millennium Falcon.

[related]

De asemenea, aveți la dispoziție o gamă variată de blaster-e și opțiuni de personalizare a caracterelor pe care le folosiți. În cadrul luptelor, jucătorii vor putea chiar să controleze personaje precum Darth Vader, Luke Skywalker sau Han Solo.