08 aug. 2015 | 14:10

Samsung Galaxy S7 ar putea fi lansat mai devreme decât celelalte modele

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S7 ar putea fi lansat mai devreme decât celelalte modele

Grație unei noi metode producție, Samsung Galaxy S7 ar putea fi finalizat până la sfârșitul acestui an.

Deși nu au apucat încă să lanseze pe piață noile telefoane Samsung Galaxy Note 5 și Galaxy S6 Edge Plus, cei de la Samsung par a se concentra deja asupra modelului Galaxy S7. Astfel, grație unei schimbări în metoda de creare, noul flagship ar putea fi pregătit până la finalul acestui an. Mai exact, Samsung ar putea renunța la metodologia ”Waterfall” în favoare uneia denumite ”Agile”, care ar scurta procesul de dezvoltare cu aproximativ două luni.

Desigur, pe lângă acesta, mai există numeroase alte beneficii. În primul rând, Agile permite companiei să construiască un produs în diverse module și în diverse etape scurte denumite sprinturi. Conform site-ul GForGames, unul dintre marile avantaje ale acestei metode este este faptul că, după fiecare sprint, produsul este testat, iar pe parcurs, pot fi aduse modificări întregului proiect. Cu Waterfall, însă, un stagiu putea începe doar după ce a luat sfârșit precedentul, iar modificările erau imposibile.

De asemenea, în industria telefoanelor mobile, sunt cazuri în care anumite tehnologii devin populare în timp ce un telefon se află în faza de proiectare. În astfel de situații, tehnologiile respective pot fi introduse cu ușurință, pentru ca terminalul să beneficieze de cele mai noi componente la momentul lansării. Chiar și cu metodologia Agile, Samsung Galaxy S7 va fi lansat, probabil, la începutul anului viitor.