15 dec. 2015 | 18:17

Primele impresii în legătură cu Star Wars: The Force Awakens

ENTERTAINMENT
Primele impresii în legătură cu Star Wars: The Force Awakens

Un număr mic de oameni au apucat deja să vadă noul Star Wars, iar impresiile nu au întârziat să apară.

Câțiva norocoși au avut deja ocazia de a vedea noul film Star Wars: The Force Awakens și ne-au oferit primele impresii pe Twitter. După cum scriu cei de la iO9, avem motive extrem de bune să fim optimiști în legătură cu filmul. Astfel, se pare că J.J. Abrams a reușit să regizeze un film de excepție, care se ridică la nivelul celor din trilogia inițială.

[related]

Filmul „Star Wars: Trezirea Forţei” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 18 decembrie 2015, în format 3D (în variantă subtitrată, precum și dublată), IMAX 3D şi 4DX (în varianta subtitrată).

În noul film, Han Solo (interpretat de Harrison Ford) trece printr-o schimbare şi, dintr-un cinic al Forţei, devine un personaj care le spune eroilor că totul este adevărat. Dar nu vă aşteptaţi la o schimbare amplă, avertizează Harrison Ford, citat de presa de specialitate. Practic, Han Solo nu îşi schimbă caracterul, e pur şi simplu mai înţelept şi nu aspiră la poziţia lui Obi-Wan Kenobi.

Transformarea lui, însă, este generată de unele elemente emoţionale şi e şi o formă de maturizare, mai spune actorul, iar acesta este unul dintre puţinele lucruri sigure pe care le ştim despre noul film al seriei . Puteți afla mai multe despre Star Wars: The Force Awakens aici.