17 iun. 2015 | 06:30

Noul Razer Mamba este cel mai avansat mouse de gaming din lume

Gaming
Noul Razer Mamba este cel mai avansat mouse de gaming din lume

Cei care sunt foarte serioşi în ceea ce priveşte plăcuta activitate de gaming pot începe să strângă bani pentru cel mai avansat mouse, Mamba.

Nu este sub nici o formă un mouse de gaming complet nou în ceea ce priveşte designul. Din acest motiv s-ar putea să vi se pare foarte cunoscut când auziţi prima oară numele de . Cei de la Razer au modificat însă punctele esenţiale ale noului gadget pentru a-l putea asocia cu afirmaţia ,,Cel mai avansat mouse de gaming din lume.”

Noul Razer Mamba continuă să fie un mouse wireless, dar dacă vă încântă confortul de a-l avea legat la PC printr-un micro USB, aveţi şi această posibilitate. La baza se află un senzor de 16.000 DPI, cu trei de zero, în cazul în care aţi fi tentaţi să credeţi că a fost o greşeală de scriere. Pentru precizie extremă, respectiva valoare numerică poate fi ajustată până şi în incrementuri de 1 DPI, în funcţie de preferinţele utilizatorului. Un alt aspect de personalizare extremă se manifestă prin banalul click. Datorită tehnologiei Click Force Technology sentimentul pe care îl obţineţi atunci când faceţi click poate fi ales din 14 variante de feedback. Benzile de LED-uri de pe laterale, pe care le vedeţi în imaginea de mai sus, pot fi colorate în conformitate cu imaginaţia voastră.

Cum se întâmplă de cele mai multe ori cu gadgeturile produse de Razer, noul Mamba nu este deloc ieftin. Disponibil începând cu trimestrul trei al acestui an, dacă vreţi să puneţi mâna pe un Mamba, va trebui să investiţi aproximativ 840 de lei pentru versiunea Wireless şi 500 lei pentru modelul Tournament Edition.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele