22 dec. 2015 | 18:13

Microsoft Lumia 650 ar putea fi anunțat la începutul anului 2016

ACTUALITATE
Microsoft Lumia 650 ar putea fi anunțat la începutul anului 2016

La începutul anului viitor, cei de la Microsoft ar putea introduce un nou telefon Lumia pe piață.

În ultima vreme, au circulat unele zvonuri conform cărora Microsoft ar lucra la două terminale denumite Lumia 750 și 850. Utilizatorul de Twitter @OnLeaks nu era, însă, de acord și susținea că Microsoft nu ar fi renunțat decât la Lumia 750. Astfel, Lumia 850 încă ar fi avut șanse să debuteze, iar primele imagini nu au întârziat să apară.

[related]

Acum, însă, site-ul Windows Central scrie despre un alt dispozitiv, denumit Lumia 650, care ar putea debuta la începutul anului viitor. Acesta ar urma să fie comercializat drept un telefon accesibil, ideal pentru companiile car vor să furnizeze smartphone-uri cu Windows 10 angajaților. Site-ul a colaborat cu un designer pentru a crea o serie de imagini cu Lumia 640, bazate pe informațiile furnizate de diverse surse din cadrul Microsoft.

Telefonul va fi un succesor pentru modelul Lumia 64 și va fi construit în jurul unui cadru din metal. Ar fi prima oară când un telefon Lumia care nu face parte din gama high-end ar fi construit din metal. Lista de specificații ar include un ecran de 5 inci cu o rezoluție HD, care va ascunde sub un el procesor Qualcomm Snapdragon 212 quad-core cu o frecvență de 1,3GHz și 1GB RAM.

Pentru stocarea datelor, utilizatorii vor putea conta pe 8GB, însă, din fericire, telefonul va avea și un slot pentru carduri microSD. Mai mult decât atât, senzorul de pe spate va fi unul de 8 megapixeli, în timp ce senzorul de pe față va fi de 5 megapixeli. Din păcate, nu avem foarte multe informații în legătură cu prețul și disponibilitatea și nu știm exact când va fi lansat terminalul.