27 iul. 2015 | 12:09

LG scoate „de la naftalină” telefonul cu clapetă

ACTUALITATE
LG scoate

LG a lansat recent modelul LG G4, unul dintre cele mai bune smartphone-uri de pe piață, la ora actuală. Nu mică ne-a fost mirarea să aflăm că următorul telefon lansat nu va fi tot unul de top, ba chiar are o funcționalitate veche.

LG Gentle, în afară de specificațiile modeste, vine și cu un design învechit, dar care o să ne trimită puțin în melancolie. Avem de-a face cu un model cu clapetă, cu tastatură T9 și un buton Q dedicat deschiderii unei liste cu cele mai utilizate aplicații. Ecranul tactil măsoară doar 3,2 inci și oferă o rezoluție de 480×320 pixeli (prima rezoluție pe care a debutat Android), scriu cei de la PhoneArena.

LG-Gentle-01

De asemenea, LG Gentle vine cu un procesor Snapdragon 210, 1GB de memorie RAM și spațiu de stocare de 4GB. Camera principală are 5MP, iar cea secundară doar 3, iar bateria se rezumă la 1.700 de mAh. LG Gentle este un model entry-level, destinat celor care își doresc un smartphone la un preț rezonabil. De asemenea, ar putea prinde și la cei care vor să retrăiască senzația de a închide telefonul la propriu după terminarea unui apel, nu printr-o simplă apăsare de buton.

Dacă în America de Nord, Marea Britanie și Europa conceptul de telefon cu clapetă este privit ca fiind învechit, în anumite regiuni din Asia, oamenii încă îi văd avantajele, unul dintre cele principale fiind rezistența. LG Gentle va fi lansat în Coreea, la data de 29 iulie, iar prețul său se pare că nu va depăși 170 de dolari.