02 oct. 2015 | 17:57

Land Rover anunță lansarea unui Evoque decapotabil

ENTERTAINMENT
Land Rover anunță lansarea unui Evoque decapotabil

Britanicii de la Land Rover au anunțat că vor dezvălui noul Range Rover Evoque decapotabil în luna noiembrie.

Pentru a crea agitație în jurul evenimentului, compania auto a amplasat o colecție de „statui” în mărime naturală care întruchipează celebrul model. Instalațiile din bare metalice au fost expuse în fața locațiilor simbolice din Londra, precum magazinul Harrods sau podul Knightsbridge.

Sculpturile au fost realizate de echipa de design a celor de la Land Rover care a folosit un sistem avansat de modelare pe calculator pentru a obține exact forma viitorului Evoque decapotabil. Confecționate din aluminiu și vopsite într-o gamă vie de culori, sculpturile arată evoluția Evoque de la coupe la mașină decapotabilă.

Acestea includ roți 3D, cât și locurile din față și din spate ale mașinii. O serie de șase astfel de sculpturi au fost create pentru a arăta cât de bine se va încadra noul Range Rover în peisajul urban. După expoziția din Londra, sculpturile vor pleca într-un turneu mondial până ce Land Rover va dezvălui Evoque-ul decapotabil în luna noiembrie.

„Range Rover-ul Evoque Convertibil se potrivește perfect împrejurimilor unui oraș precum Londra, care este locul ideal pentru a promova lansarea primului SUV compact de lux. Locațiile alese reflectă stilul de viață rafinat și luxos al unui client Range Rover, două atribute pe care mașina le furnizează din abundență”, a declarat Gerry McGovern, Directorul de Design de la Land Rover, pentru Carscoops.