22 sept. 2015 | 12:25

Jocurile Grand Theft Auto ajung pe străzile din Rusia [VIDEO]

VIDEO
Jocurile Grand Theft Auto ajung pe străzile din Rusia [VIDEO]

Rușii au recreat unul dintre cele mai populare jocuri GTA, însă acțiunea se desfășoară acum într-un loc cu totul diferit.

Grand Theft Auto: San Andreas a fost cu siguranță unul dintre cele mai bune jocuri ale seriei. Harta includea nu mai puțin de trei orașe extrem de bine detaliate în care jucătorii se putea confrunta cu realitatea dură din America anilor ’90. Cine a spus, însă, că acțiunea nu ar putea fi transpusă și în Rusia zilelor noastre? Nu vă așteptați, totuși, la un oraș de mari dimensiuni deoarece ați putea fi dezamăgiți. O serie de videoclipuri create de un studio din Rusia ne prezintă trei misiuni, două din Vice City și una din San Andreas desfășurate pe străzile orașului Kursk.

Sunetul de pe fundal este exact cel pe care îl puteți auzi în timpul misiunilor, iar rușii au încercat să imite cât mai bine modul de deplasare al personajelor din joc. Astfel au luat naștere câteva cadre foarte amuzante, în care personajul principal mișcă umerii exagerat de mult în timpul mersului. GTA San Andreas a avut parte de porția lui de bug-uri, iar autorii videoclipurilor nu au uitat acest lucru. La un moment dat, unul dintre gangsterii din videoclip aleargă fix într-un zid și cade pe spate, dându-i șansa personajului principal să încheie misiunea cu ajutorul câtorva lovituri de bâtă.

Demn de menționat este și primul autovehicul în care acesta se urcă în videoclip. Este vorba despre un Logan; nu o Dacie, ci un Renault, dar acest lucru nu face videoclipurile mai puțin interesante.