25 iun. 2015 | 13:23

Interpretări la care nu te-ai fi gândit pentru vorbe și obiecte banale [FOTO]

ENTERTAINMENT
Interpretări la care nu te-ai fi gândit pentru vorbe și obiecte banale [FOTO]

Limba română este bogată în expresii, proverbe, precum și în sensuri multiple care pot fi atribuite aceluiași cuvânt. Dat fiind acest fapt, câțiva oameni cu imaginație s-au gândit să exploateze această caracteristică.

Totuși, nu au făcut asta oricum, ci au hotărât să transpună în imagini amuzante, colorate și cu un sens interpretabil, atât expresii uzuale, cât și cuvinte și proverbe. În afară de cunoscuta pagină Cu Substrat, demne de menționat ar fi și Glumiță și almanahe.mic. Pe ambele poți găsi imagini care nu pot fi altceva decât un deliciu dacă ai un simț al umorului orientat către subtilitate și interpretare.

„Pe scurt, proiectul #glumiță a apărut din dorința de a mă dezvolta ca ilustrator. Aveam nevoie de cât mai mult exercițiu, iar #glumiță m-a ajutat să fiu riguros și să ilustrez aproape zilnic pentru a avea material pentru publicul de pe Facebook. Când am văzut că ilustrațiile mele sunt apreciate de tot mai multe persoane mi s-a aprins un beculeț care nu s-a mai stins de atunci”, a scris Alexandru Purcarea, creatorul #glumiță, pe site-ul oficial.

[related]