12 apr. 2015 | 09:00

Huawei SnapTo e media perfectă între preţ şi performanţă

ACTUALITATE
Huawei SnapTo e media perfectă între preţ şi performanţă

Amatorii de smartphone-uri ieftine şi bune se pot orienta fără nici un fel de emoţie către recent anunţatul SnapTo, un nou gadget atrăgător din China.

Deja de câţiva ani, sunt din ce în ce mai sigur că nu mai există smartphone-uri proaste, din pricina costurilor de producţie din ce în ce mai mici pe care le pot obţine chiar şi producători obscuri de aparate. Cu toate acestea, ocazional se mai lansează diverse telefoane care reuşesc să te atragă deopotrivă printr-un preţ mic şi un design interesant. Noul Huawei SnapTo este un astfel de gadget.

SnapTo reuşeşte să se încadreze nesubvenţionat în prețul de 200 de dolari. Compatibil din start cu orice operator de telefonie, dispozitivul din imaginea de mai sus, dintr-un punct de vedere, îmi 5C. Este construit în jurul unui display de 5 inci cu o rezoluţie nativă de 1280 x 720 pixeli. La interior ascunde un quad core Snapdragon 400 de la Qualcomm, 1GB de memorie RAM şi un acumulator de 2.200 mAh. Cele două camere sunt de 5 megapixeli pe partea din spate şi 2 megapixeli pe faţă.

Spațiul intern de stocare poate fi extins folosind un card microSD, iar sistemul de operare preinstalat este Android 4.4 KitKat. Nu există încă promisiuni de upgrade la Lollipop, dar perspectivele sunt optimiste, având în vedere că cei de la Huawei au devenit din ce în ce mai eficienţi în a oferi utilizatorilor versiuni noi de Android.

Numele Huawei SnapTo este o referinţă la abilitatea telefonului de a captura momente printr-o funcţie intitulată Ultra Snapshot Camera Activation. Datorită acesteia din urmă, nu trebuie decât să apăsaţi de două ori pe butonul de micşorare a volumului, chiar şi cu telefonul închis, şi veţi imortaliza instant o scenă care vă încântă.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele