16 feb. 2015 | 06:10

HTC One M9 Hima primeşte un set complet de specificaţii hardware

ACTUALITATE
HTC One M9 Hima primeşte un set complet de specificaţii hardware

Chiar dacă momentan sunt doar ipotetice şi nu au fost confirmate oficial, acestea sunt specificaţiile hardware pentru , cu numele de cod Hima.

Cu câteva săptămâni înainte de MWC 2015, evenimentul cel mai important din an pentru amatorii de telefoane mobile, începem să fim asaltaţi cu zvonuri despre cele mai performante smartphone-uri ale anului.

De această dată este vorba de HTC One M9, urmaşul popularului HTC One M8 lansat anul trecut şi următorul vârf de gamă al taiwanezilor. Conform unor postări pe twitter ale @upleaks, aşa-numitul HTC Hima ar urma să fie construit în jurul unui display Full HD cu o diagonală de 5 inci. Pe lângă faptul că va fi disponibil pentru achiziţie cu 32 sau 64GB de spaţiu, la interior va avea un Snapdragon 810 octa core, cu 4 nuclee tactate la 2GHz şi alte patru la 1,5 GHz. Cantitatea de memorie RAM va fi egală cu 3GB DDR4, va suporta trafic de date pe cele mai rapide reţele LTE Cat 6 şi va fi preinstalat cu acoperit de cea mai recentă versiune a interfeţei proprietare HTC – Sense 7.0.

Va avea două camere foto-video, de 20,7 megapixeli pe spate şi 4 megapixeli UltraPixel pe partea din faţă. Camera frontală are mari şanse să fie aceeaşi cameră folosită la HTC One M8 pe partea din spate. Nu vor lipsi din ecuaţie difuzoarele stereo BoomSound, conectivitatea Bluetooth 4.0 şi un cititor pentru microSD-uri. Bateria va fi de 2840 mAh.

Deşi specificaţiile detaliate mai sus sunt foarte similare cu altele pe care le-am văzut detaliate în lunile trecute, dezamăgirea legată de panoul Full HD, în locul unuia QHD, rămâne constantă.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele