26 feb. 2015 | 11:23

Gratuit, Google Play Music vă lasă să vă urcaţi 50.000 de melodii în cloud

ACTUALITATE
Gratuit, Google Play Music vă lasă să vă urcaţi 50.000 de melodii în cloud

În contextul în care vă limitează masiv cu spaţiul pe Google Drive, merită menţionat faptul că, pe , complet gratuit, vă puteţi urca 50.000 de melodii.

După ce aţi muncit o viaţă să vă adunaţi o colecţie impresionantă de melodii, Google s-a decis să vă ofere posibilitatea să le urcaţi  pe toate pe Google Play Music. Prin această măsură, serviciul de streaming mai puţin cunoscut al gigantului din Mountain View, devine subit relevant.

În total, aveţi spaţiu pentru 50.000 de melodii fără nici un cost suplimentar. Acestea pot fi urcate prin intermediul website-ului Google Music sau pot fi sincronizate cu cloud-ul vostru personal folosind aplicaţia Google Music Manager. Din momentul în care v-aţi urcat respectivele melodii în cloud, le puteţi asculta sau descărca de pe orice smartphone, tabletă, computer sau dispozitiv Chromecast. În trecut, când s-a lansat acest serviciu, limita gratuită a fost stabilită la 20.000 şi

Dacă ar fi să căutăm un concurent direct pentru oferta Google, acesta ar fi iTunes Match. Pentru 25 de dolari pe an, Apple vă oglindeşte 25.000 de melodii în cloud şi vă permite să ascultaţi iTunes Radio fără reclame.

Utilizatorii de Google Play Music, dacă nu sunt abonaţi, trebuie să se mulţumească cu cele 50.000 de melodii, iar dacă decid să facă şi o investiţie anuală în platforma de streaming creată de Google, mai au de câştigat accesul la o librărie de 30 de milioane de cântece disponibile pentru audiţie oricând. Una peste alta, oferta gigantului din Mountain View este imbatabilă şi nici măcar nu implică vreo procedură complicată de activare. E suficient să vă autentificaţi cu ID-ul şi parola voastră de Gmail.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele