07 apr. 2015 | 06:15

Filmat cu drona: Primul clip 4K la 1000 de cadre pe secundă te uimeşte [VIDEO]

ACTUALITATE
Filmat cu drona: Primul clip 4K la 1000 de cadre pe secundă te uimeşte [VIDEO]

După ce au reuşit să depăşească un amalgam de provocări tehnice al aparaturii de filmare, ce de la Brain Farm au filmat cu o primul clip 4K la 1000 FPS.

Nu este nici pe departe primul clip filmat cu o dronă, dar clipul pe care îl puteţi urmări mai jos include multe premiere ce vor fi evidente din momentul în care aţi apăsat pe play.

Nu toate dronele sunt la fel şi acelaşi lucru se poate spune şi despre camerele foto video. Ca urmare, există vârfuri de gamă care, pe lângă faptul că pot fi achiziţionate cu sume fabuloase, au şi nişte performanţe remarcabile. În acest caz particular este vorba de combinaţia dintre o cameră şi o dronă modificată Aerigon. Întregul proiect a fost realizat de Brain Farm, o companie care în trecut a mai lucrat la clipuri pentru Nike sau Mercedes.

Provocarea majoră din spatele unui astfel de spectacol vizual a ţinut de ridicarea în aer prin intermediul unei drone a camerei Flex4K. Din păcate, pentru că acel model, fără nici un obiect ataşat, are 6,35 kilograme, nu există foarte multe UAV-uri care să o poată transporta. Soluţia a venit de la Intutitive Aerial, un producător suedez de drone care în trecut a devenit popular prin intermediul Black Armored Drone. Aceştia din urmă au mărit cu 40% puterea motorului de la Aerigon, vârful de gamă al companiei în valoare de 50.000 dolari. Astfel, au zburat peste 13,6 kilograme de aparatură în valoare de peste 250.000 de dolari. Vizionare plăcută.

phantom-flex4k-drone-2015-04-03-01

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele