29 apr. 2015 | 13:15

Dragostea unei drone pentru o femeie te va face să vezi viitorul altfel [VIDEO]

ACTUALITATE
Dragostea unei drone pentru o femeie te va face să vezi viitorul altfel [VIDEO]

Un scurtmetraj foarte interesant publicat zilele trecute pe YouTube ne arată cum s-ar desfăşura o relaţie futuristă între o dronă şi o persoană de sex feminin.

Nimeni nu ştie cum vor arăta , dar oricine poate fi de acord că avansul tehnologic va juca un rol important în această ecuaţie. În plus, nici măcar nu va trebui să mai vorbim de relaţii doar între oameni. Filmul Her de acum câţiva ani pleca de la premisa că o persoană poate avea o relaţie cu un asistent virtual, gen Siri.

de mai jos pleacă de la o idee similară, deşi în loc de un asistent virtual, la capătul celălalt al firului se află o dronă. Acţiunea se petrece în San Francisco în anul 2022. Coloana sonoră este melodia Like a prayer de la Madonna. Pe cât de simplu este scenariul, pe atât de imposibil e de prezis finalul. Practic, o dronă începe să-şi manifeste afecţiunea într-un mod drăguţ, doar ca o domnişoară să se arate speriată de respectivele gesturi. Apogeul include transmiterea cuvintelor ,,I love you” pe un smartphone de către aceeaşi dronă.

Nu merită să vă dezvălui finalul pentru că oricum scurtmetrajul are mai puţin de cinci minute şi-l puteţi viziona într-o pauză de cafea. Substratul unui astfel de clip poate avea multe valenţe. În definitiv, nimeni nu ştie ce ne rezervă viitorul, dar este interesant să ne imaginăm.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele