02 nov. 2015 | 06:57

De acum, Snapchat vă poate distribui toate imaginile trimise

ACTUALITATE
De acum, Snapchat vă poate distribui toate imaginile trimise

Deși rețeaua Snapchat a devenit populară prin intermediul mesajelor efemere, de acum vă poate distribui și publica toate fotografiile trimise vreodată.

La capitolul ,,este surprinzător ce poți găsi dacă citești termenii și condițiile de utilizare ale unui serviciu online”, intră și noile modificări publicate zilele trecute de cei de la Snapchat. În mod implicit, dacă folosiți aplicația omonimă, sunteți de acord cu acei termeni, chiar dacă în majoritatea cazurilor nu-i veți citi. În acest caz particular ar fi bine să aveți totuși în vedere câteva particularități.

După ce a ajuns să aibă un număr impresionant de utilizatori pentru că facilita transmiterea de mesaje al căror conținut expira, noii termeni de utilizare ai Snapchat intră în contradicție cu nivelul de securitate pe care creatorii serviciului îl promiteau în urmă cu câțiva ani. Este foarte adevărat că aplicația Snapchat s-a schimbat semnificativ în ultima perioadă când vine vorba de funcționalitatea integrată, dar nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Din acest moment, Snapchat are dreptul să ,,găzduiască, stocheze, utilizeze, afișeze, reproducă, modifice, adapteze, editeze, publice, creeze lucrări derivative din, afișeze în public, transmită, distribuie, ofere prin sindicare, promoveze, expună și să afișeze în public conținutul respectiv în orice formă pe oricare și toate canalele media sau metode de distribuție (cunoscute acum sau dezvoltate ulterior).” Această listă oripilantă se referă la tot conținutul pe care îl publicați sau îl transmiteți prin Snapchat, indiferent dacă o faceți printr-un mesaj privat sau public. Ideea de bază este simplă, puteți renunța la a mai folosi Snapchat pentru transmiterea de fotografii nud și selfie-uri compromițătoare. E puțin probabil ca acele imagini să devină subit publice, dar nu se știe niciodată.

În principiu, acești termeni și condiții au legătură cu o funcție nouă intitulată Live Story ce se va manifesta printr-un flux de conținut legat de un eveniment popular provenit de la utilizatorii rețelei sociale. Din păcate, pentru că au simțit nevoia să menționeze ,,cunoscute acum sau dezvoltate ulterior”, formele în care postările voastre pot fi publicate ulterior nu sunt cunoscute în întregime.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele