15 iun. 2015 | 17:50

Cum arăta World of Warcraft în urmă cu peste 16 ani

VIDEO
Cum arăta World of Warcraft în urmă cu peste 16 ani

Un oficial din cadrul Blizzard a publicat o serie de screenshot-uri foarte vechi făcute în World of Warcraft.

World of Warcraft era un joc extrem de diferit în urmă cu mai mulți ani. După cum scriu și cei de la Kotaku, Undercity nu avea membrii ai facțiunii Undead în el, iar texturile caracterelor erau cu mult sub ceea ce putem vedea în ziua de astăzi.

Deși jocul a fost lansat în urmă cu 10 ani, unele dintre acest fotografii sunt mai vechi de 16 ani, datând din anul 1999. La acea perioadă, jocul era pur și simplu o modificare după Warcraft 3.

În poze veți avea ocazia de a vedea, printre altele, caractere din facțiunea Undead al căror design a fost modificat pe parcursul timpului. Există chiar și o imagine atât de veche, încât codul folosit în acea perioadă, alături de ”artwork” și personaj nu se mai regăsesc în jocul din prezent.

[related]

De asemenea, construcția ”Juggernaut” din Deadmines se pare că inițial fusese construită în aer liber, fiind mutată ulterior într-un spațiu închis. Puteți urmări toate fotografiile publicate recent în galeria de mai sus pentru a înțelege progresul uriaș pe care cei de la Blizzard l-au făcut în ultimii ani.