06 iul. 2015 | 10:00

Creatorii World of Tanks te invită la război cu vapoare în World of Warships [VIDEO]

VIDEO
Creatorii World of Tanks te invită la război cu vapoare în World of Warships [VIDEO]

A trecut aproape un an de când creatorii World of Tanks au anunţat noul World of Warships, dar abia acum vă puteţi juca şi voi noul joc.

World of Tanks este unul dintre cele mai populare jocuri online la ora actuală la nivel global. Încercând să profite de amploare interesului jucătorilor pentru astfel de experienţe de război, cei de la au creat World of Warships, un titlu construit în jurul vaselor de război.

În noul World of Warships, care până la această oră s-a aflat într-o etapă de beta închis, jucătorii vor avea posibilitate să se lupte cu vapoare de război, să le personalizeze, să le modernizeze şi să încerce să le facă imbatabile. Dacă sunteţi pasionaţi de astfel de vase, veţi aprecia cu siguranţă precizia dezvoltatorilor care au folosit până la 500 de elemente individuale pentru a crea un vapor de luptă cu care să vă doborâţi adversarii. Pentru a înţelege mai bine cum se vor desfăşura aventurile în World of Warships, creatorii săi au publicat şi un nou trailer.

Pentru un pic de diversitate in-game, pe lângă un număr de peste 80 de nave de război din SUA, Japonia, Uniunea Sovietică şi Regatul Unit, magia noului titlu va fi generată în parte de decorurile spectaculoase. Pe lână lupte în spaţii restrânse, veţi avea la dispoziţie locaţii interesante şi complexe menite să recreeze cât se poate de bine momente istorice.

Peste 400.000 de jucători au luat parte la beta-ul închis de World of Warships. Dacă nu vă aflaţi printre cei care au reuşit să recreeze deja un set de lupte importante din al doilea război mondial, nu ezitaţi să vă înregistraţi printr-un click pe acest link pentru a da startul propriilor aventuri.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele