19 iun. 2015 | 17:58

Chinezii de la Oppo vor lansa unul dintre cele mai frumoase telefoane ale lor

ACTUALITATE
Chinezii de la Oppo vor lansa unul dintre cele mai frumoase telefoane ale lor

Oppo Mirror 5 ar putea fi unul dintre cele mai frumoase telefoane venite din China în ultimii ani.

În ultima vreme, chinezii au lansat telefoane cu design-uri extrem de interesante. Unul dintre cele mai bune exemple este chiar Huawei P8, un telefon care are acel aspect business pe care mulți utilizatori spun că l-ar dori. Este construit din metal, în cea mai mare parte, și cu o atenție suficient de mare la detalii cât să nu-l confunzi cu orice smartphone ieșit din China.

collage oppo mirror 5

Cei de la Oppo nu se lasă mai prejos și vor lansa în curând modelul Mirror 5. Telefonul va fi de culoare argintie iar modelul de pe spatele său va fi similar unui diamant. Pe lângă sistemul de operare Android Lollipop, cei de la GSMArena menționează că senzorul de pe spate va fi dotată cu software PureImage 2.0, iar cel de pe față va avea 5 megapixel.

Lista de specificații va include 2GB RAM și o capacitate de stocare de 16GB. Oppo Mirror 5 va fi lansat până la finalul acestei luni în nu mai puțin de 20 de țări, prima dintre acestea fiind Taiwan. Un anunț oficial din partea companiei va fi făcut, cel mai probabil, în zilele următoare.