06 ian. 2015 | 11:24

CES 2015 – Noutățile Canon: PowerShot și Ixus pentru utilizatorii amatori

ACTUALITATE
CES 2015 - Noutățile Canon: PowerShot și Ixus pentru utilizatorii amatori

Canon a adus la CES 2015 câteva echipamente foto noi. Niciunul nu este de vârf, acestea sunt rezervate altor evenimente, precum Photokina, ci noile camere sunt dedicate utilizatorilor amatori.

La CES 2015, Canon a prezentat trei camere de filmat din seria LEGRIA HF R, şi anume LEGRIA HF R68, LEGRIA HF R66 şi LEGRIA HF R606. Acestea combină sistemul video Full HD Canon cu un procesor DIGIC DV4 de înaltă calitate. De asemenea, beneficiază de un obiectiv cu zoom optic de 32x, cu un zoom avansat de 57x și de funcţia Zoom Framing Assist (n.r. – asistentă la încadrare cu zoom). Pur şi simplu ții apăsat butonul de căutare dedicat, iar camera video te va ajuta să repoziţionezi subiectul înainte de a face din nou zoom in.

Canon Legria HF R66 (1)

Cu ajutorul funcţiei de înregistrare cu încetinitorul, poți reduce viteza la jumătate pentru surprinderea şi redarea fiecărui detaliu al primului gol marcat de un copil, spre exemplu, sau poți crește viteza de desfăşurare a evenimentelor cu până la 1.200x. Camera este gândită mai ales pentru părinți, având și modul Baby pregătit prin care videoclipurile cu copilul sunt salvate automat într-un album dedicat.

Seria nouă de camere Legria dispune de NFC pe care o poți folosi pentru partajarea videoclipurilor cu telefoane inteligente, tablete şi noua staţie de conectare CS100 Canon. În plus, Legria HF R606 este compatibilă cu carduri SD FlashAir, care îți permit să partajezi, stochezi și redai filmările pe smartphone și tabletă fără să ai nevoie de Internet.

PowerShot cu noi camere foto

Canon a mai prezentat și noi camere foto din seria PowerShot şi Ixus. Noile aparate foto cu superzoom PowerShot SX530 HS, PowerShot SX710 HS şi PowerShot SX610 HS oferă flexibilitate maximă, asigurându-te că poți surprinde toate momentele, de la vacanţe de vară în familie la escapade de weekend, totul la cea mai înaltă calitate. PowerShot SX530 HS dispune de zoom optic 50x şi de ZoomPlus de 100x. Iar modelele de buzunar PowerShot SX710 HS şi PowerShot SX610 HS, dispun de zoom optic de 30x , respectiv de 18x.

Canon PowerShot SX710 HS.

Pentru a aborda subiecte dificile, funcţia de Zoom Auto prezentă la toate cele trei modele, te ajută să menții subiectul în cadru, detectând în mod automat numărul de oameni şi reglând nivelul de zoom pentru a stabili dimensiunea optimă. Între timp, funcţia IS inteligent asigură realizarea unor imagini clare. După surprinderea momentelor, poți partaja imaginile şi filmele realizate în format Full HD direct pe telefoane inteligente şi tablete, printr-o simplă atingere, folosind funcţiile integrate Wi-Fi şi Dynamic NFC.

Canon PowerShot SX610 HS

Noul PowerShot N2 are un ecran tactil care se pliază la 180 de grade, activând modul dedicat selfie, care te ajută să îți faci fotografii mai bune decât ai reuși cu telefonul. Modul Fotografie creativă, acum îmbunătăţit, creează o gamă de diferite abordări creative pentru fiecare fotografie realizată; tehnologia inteligentă analizează subiectul şi realizează clipuri video scurte şi amuzante, cu diverse cadre şi efecte.

Canon PowerShot N2

Modelele Ixus 160, Ixus 165 şi Ixus 170 sunt uşoare şi bune de purtat în buzunar, fiind cele mai mici aparate foto Canon de până acum. Modelul Ixus 170 dispune de zoom optic de 12x, iar Ixus 160 şi Ixus 165 au zoom optic de 8x. Toate cele trei aparate foto dispun de un senzor de 20 MP pentru fotografii detaliate, în timp ce funcţia Smart Auto îți permite să fotografiezi fără efort, aparatul controlând setările în locul tău. Funcţia Filtre Creative îți permite să experimentezi cu tot felul de idei și moduri de a-ți realiza fotografiile.

Canon IXUS 170

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele