05 ian. 2015 | 12:01

CES 2015 – LaCie Mirror e primul hard disk extern cu protecție foarte bună la zgârieturi și șocuri

ACTUALITATE
CES 2015 - LaCie Mirror e primul hard disk extern cu protecție foarte bună la zgârieturi și șocuri

În ceea ce priveşte anduranţa carcasei lucioase, noul LaCie Mirror are şanse să fie unul dintre cele mai rezistente hard disk-uri externe la ora actuală.

lacie mirror gorilla glass

Cei de la au reuşit în permanenţă să fie creativi când vine vorba de designul soluţiilor lor de stocare. Chiar dacă această creativitate a implicat de multe ori şi , rezultatele au fost aproape de fiecare dată spectaculoase.

Din aceeaşi categorie face parte şi noul hard disk extern cu un nume cât se poate de potrivit: LaCie Mirror (n.r. – oglindă). Deşi nu este foarte evident din imaginea de mai sus, HDD-ul paralelipipedic are toate feţele incredibil de lucioase, iar această caracteristică se va menţine mult timp după achiziţie datorită protejării fiecărei feţe cu Gorilla Glass generaţia a treia cu NDR (Native Damage Resistance). În cazul în care cineva ţine evidenţa, acesta este primul hard disk extern ce foloseşte tehnologia celor de la Corning.

Fiind în mod evident destinat celor care percep astfel de dispozitive ca pe nişte accesorii de modă, LaCie Mirror nu este doar frumos, dar are şi o capacitate decentă de 1TB. Pentru a accentua valenţele de produs „preţios“, fiecare astfel de unitate va fi livrată împreună cu baza din imaginea de mai sus realizată dintr-o singură bucată de lemn din Makassar. Designul a ieşit de sub creionul designerului francez Pauline Deltour. Pe lângă faptul că va fi rezistent la şocuri şi zgârieturi, un astfel de hard disk va avea o garanţie de doi ani şi un preţ de achiziţie de aproximativ 280 de dolari începând cu finele lunii ianuarie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele