09 apr. 2015 | 16:32

Cele mai frumoase teme pentru Android

ACTUALITATE
Cele mai frumoase teme pentru Android

Știai că acum poți să folosești cele mai frumoase teme pentru Android pentru a schimba felul în care arată telefonul tău? Iată câteva exemple.

Am selectat cele mai frumoase teme pentru Android care se numesc launchere și care îți permit să schimbi interfața telefonului tău complet și foarte ușor.

Spre deosebire de telefoanele care au sistemele de operare iOS și Windows, Android permite unor aplicații numite launchere să schimbe felul în care sunt afișate funcțiile și aplicațiile telefonului.

Cele mai frumoase teme pentru Android – cum se instalează

Cele mai frumoase teme pentru Android sunt foarte simplu de utilizat. Ele se găsesc cu denumirea de Launcher direct în Google Play, de unde le instalați.

După instalare, în momentul în care le deschideți, ele încep să afișeze toate funcțiile telefonului personalizat. În orice moment puteți să părăsiți Launcher-ul și să reveniți la modul de afișare normal, ieșind la fel ca din orice altă aplicație.

Cele mai frumoase teme pentru Android – Action Launcher

Una dintre cele mai frumoase teme pentru Android și cele mai noi este Action Launcher. Acest launcher o să te surprindă cu o interfață total diferită de cele pe care le consideri obișnuite.

Există o variantă gratuită a uneia dintre cele mai frumoase teme pentru Android care este Action Launcher pe care o găsești AICI, iar pentru varianta pro costă în jur de 5 dolari.

Cele mai frumoase teme pentru Android – Google Now

Dacă vrei o temă curată și o experiență Android perfectă, Google Now Launcher este una dintre cele mai frumoaste teme pentru Android pe care o recomand.

Tema de la Google este foarte stabilă, prietenoasă și dacă chiar vrei să te folosești de întreaga utilitate adaugă și Google Keyboard pentru o tastare ușoară.

Google Now Launcher este gratuit și îl găsești la download AICI.

Cele mai frumoase teme pentru Android – Nova Launcher

Nova Launcher are peste jumătate de milion de download-uri din Google Play și este extrem de populară dar și una dintre cele mai frumoase teme pentru Android.

Această temă suportă Google Now și comenzi vocale pentru tabletă sau telefon. Varianta completă a aplicației costă doar 13 lei.

Varianta gratuită o găsiți la download AICI.

Cele mai frumoase teme pentru Android – Aviate

Aviate este renumită pentru faptul că intuiește activitățile tale zilnice și îți recomandă rapid aplicațiile de care ai nevoie. De exemplu dacă introduci căștile îți va sugera și îți va pune ușor la dispoziție playerul media.

Dacă ești în mișcare de mai mult timp, Aviate îți va da cele mai scurte rute către casă de exemplu. Își merită locul între cele mai frumoase teme pentru Android.

O puteți downloada de AICI.

Cele mai frumoase teme pentru Android – GO Launcher EX

Această aplicație își merită locul pe lista cu cele mai frumoase teme pentru Android deoarece se deosebește față de celelalte tocmai prin tranzițiile spectaculoase de la o pagină la alta, de la o aplicație la alta, inclusiv tranziții 3D.

Go Launcher EX este cel mai downloadat dintre launcherele disponibile pe Google Play și are și o variantă plătită cu plată. Varianta gratuită se găsește AICI.