04 dec. 2015 | 15:34

Când se va renunța definitiv la invitațiile pentru OnePlus 2

ACTUALITATE
Când se va renunța definitiv la invitațiile pentru OnePlus 2

După mai bine de un an de la lansare primul OnePlus, compania chinezească a decis să pună capăt sistemului de invitații, cel puțin parțial.

Inițial, s-a crezul că sistemului de achiziție pe bază de invitații folosit de OnePlus era doar un moft, un truc de marketing menit să creeze interes artificial. Ulterior a ieșit la iveală faptul că această manieră de a face comenzi la un telefon a fost foarte utilă pentru asiatici în a le oferi o viziune clară asupra interesului real pentru fiecare terminal. Pentru că nu aveau o putere de fabricație foarte mare, aceștia puteau produce exact câte smartphone-uri se cereau, în loc să le facă doar pentru a strânge praf prin depozite.

Pentru că la această oră a devenit o companie suficient de puternică, cu o putere financiară semnificativă, OnePlus a luat decizia de a renunța complet la sistemul pe bază de invitații pentru achiziția OnePlus 2. Ca urmare, începând de mâine, 5 decembrie, nu veți mai avea nevoie de invitație pentru a vă cumpăra un aparat. În contextul în care foarte mulți investesc într-un telefon nou în perioada sărbătorilor, decizia este una foarte inspirată.

În cazul în care vă doriți mai degrabă terminalul mainstream al companiei, OnePlus X, în locul celui de top, există o veste bună și pentru voi. Deși va fi în continuare implementat sistemului de achiziție pe bază de invitație pentru OnePlus X, în acest weekend, 5 – 7 decembrie, veți putea cumpără telefonul fără astfel de piedici. În aceeași perioadă de câteva zile, OnePlus va oferi discounturi semnificative la o gamă variată de accesorii și carcase pentru telefoanele sale. Carcasele din gama StyleSwap vor avea prețul redus cu 50%, în timp ce orice accesorii pentru OnePlus One vor putea fi cumpărate la doar 10% din preț. Orice alte produse de pe site vor fi reduse cu 10%.

În altă ordine de idei, OnePlus a promis că toate comenzile făcute în perioada detaliată mai sus vor fi livrate înainte de sărbători.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele