02 dec. 2015 | 14:00

Cadou de Moș Nicolae pentru el: ce și-ar dori iubitul tău în seara de 6 decembrie

FEATURE
Cadou de Moș Nicolae pentru el: ce și-ar dori iubitul tău în seara de 6 decembrie

Cum seara magică de 6 decembrie este momentul în care oamenii își oferă cadouri unii altora într-un mod discret, cuplurile își dedică acest moment special pentru a-și bucura partenerul/partenera cu un mic dar simbolic, din dragoste. Cum e foarte posibil ca iubitul tău să-ți fi pregătit de asemenea ceva frumos pentru 6 decembrie, noi la Playtech ne-am gândit să te ajutăm cu un cadou de Moș Nicolae potrivit pentru el.

Ne e tuturor cunoscut momentul acela când bărbații și femeile au uneori dificultăți în a-și găsi daruri potrivite, din cauza diferențelor de gen. E adevărat ca în majoritatea cazurilor cumpărarea unei cărți salvează o situație delicată pentru că se potrivește oricărui gen. Însă, ce faci atunci când vrei să atingi acel ”sweet spot” al celui căruia ai vrea să-i oferi cadoul tău? E clar că trebuie să fie mai personalizat.

Fetele clar își doresc ceva cu o încărcătură simbolică mai mare și nu preferă să meargă în zona tech mai departe de un mobil. Dar cu bărbații ce faci? Nu poți neapărat să te arunci și în cazul lor doar la un mobil pentru că i-ai putea dezamăgi. Când vine vorba de tehnologie, e clar că un bărbat și, în cazul nostru iubitul tău, e mai pretențios. Nu pretindem că îți cunoaștem partenerul la fel de bine ca tine, dar câteva sugestii universal aplicabile tot putem să facem, așa că haideți să vedem fetelor ce gadget-uri ați putea oferi iubiților voștri de Sfântul Nicolae.

Cadou de Moș Nicolae pentru el: Încărcător A+, dual USB

E clar de ce e dublu. S-au terminat momentele când stați amândoi să căutați fiecare în disperare prin casă câte un încărcător de mobil separat cu port USB. Acum puteți folosi fiecare un singur încărcător pe care îl puteți într-un loc permanent. Dacă mâncați sau beți cafeaua împreună într-un loc cu o priză, atunci acolo își are loc acest încărcător.

Evident că există încărcătoare la priză cu și mai multe porturi USB, dar eu cred că cele două porturi transmit mesajul necesar. Dacă încărcătorul ți-a atras atenția poți vedea mai multe detalii despre produs AICI.

Cadou de Moș Nicolae pentru el

Cadou de Moș Nicolae pentru el: Încărcător Wireless universal

Nu are aceeași încărcătură sentimentală precum încărcătorul dual USB de mai sus, dar va fi o surpriză plăcută pentru iubitul tau. De asemenea îl vei putea folosi și tu la nevoie. Dispozitivul indică starea de încărcare a bateriei de la un albastru subtil pana la un verde viu, și permite încărcarea fără fir a mai multor telefoane compatibile. Dispozitivul va merge garantat cel puțin cu seria de smartphone-uri de la Samsung.

Dacă acest produs ți-a atras atenția, poți vedea mai multe detalii despre încărcătorul universal AICI.

Cadou de Moș Nicolae pentru el

Cadou de Moș Nicolae pentru el: Portofel RFID

Portofelul este un simbol al prosperității pentru bărbați. Chiar dacă nu întotdeauna reflectă realitatea statutului lor financiar, acesta e cât de cât important pentru a proiecta în jur imaginea bunăstării lor. Atunci când acesta mai este și high-tech, beneficiind de tehnologia RFID (Radio Frequency Identification), e clar că va deveni un accesoriu preferat al iubitului tău. Tehnologia RFID va permite protejarea 100% a identității cardurilor lui bancare împotriva oricăror tentative de furt electronic de către aparate Bluetooth din apropiere.

Pentru a te asigura că banii lui din cont rămân neatinși, poți vedea mai multe detalii pe pagina produsului AICI.

Cadou de Moș Nicolae pentru el

idei de cadouri de Moș Nicolae: Tracker Bluetooth Chip

Bărbații pierd adesea lucruri prin casă. Chei, ghiozdane, căciuli, haine, toate acestea ajung într-un final să fie parte din responsabilitatea ta să le găsești. Dacă te-ai săturat să fii pe post de ”tracker” pentru obiectele pierdute de iubitul tău prin casă, noi îți recomandăm un tracker adevărat pe bază de chip cu Bluetooth implementat.

Tracker-ul Chip cu Bluetooth implementat poate fi atașat de orice obiect pe care iubitul tău are tendința să-l piardă și poate fi apoi conectat la mobilul lui cu ajutorul unei aplicații. În caz că acesta se pierde, el își va putea ”suna obiectul” dacă se află pe o rază de 60 de metri. În caz că ai mai multe obiecte cărora trebuie să le ții urma, poți cumpăra mai multe chip-uri și să le atașezi la fiecare.

Cadou de Moș Nicolae pentru el

Cadou de Moș Nicolae pentru el: Cafetiera pentru o cană Zass

Cafeaua de dimineață. Nu e exclus ca iubitul tău să apeleze de multe ori la tine în orele dimineții să pregătești cafeaua înainte de a pleca la muncă. Tu trebuie să te scoli de cele mai multe ori înaintea lui și să pregătești o cafea dublă de care să se bucure și el când se scoală. Dacă te-ai săturat să fie mereu atât de dependent de tine, o cafetieră de o singură cană extrem de simplu de manevrat, perfectă pentru primele ore ale dimineții, ar putea fi un dar neașteptat. Poate că la început nu s-ar bucura prea tare, de vreme ce ar trebui de acum să și-o facă singur, însă s-ar putea ca la un moment dat să-ți fie recunoscător că i-ai luat un asemenea aparat.

În cazul în care consideri cafetiera un bun cadou de Moș Nicolae pentru el, poți vizita pagina lui AICI.

Cadou de Moș Nicolae pentru el

Idei de cadouri de Moș Nicolae: Lanterna Micro Redline

Poate ca iubitul tău este biciclist, poate nu, dar chiar și așa, o lanternă mică portabilă care se poate pune atât pe o șapcă, cât și pe bicicletă, probabil că va fi binevenită oricând.

Puține lucruri sunt mai potrivite decât o sursă de lumină la locul potrivit, la timpul potrivit. Lumina de pe bicicletă poate că uneori nu este destul de flexibilă pentru a lumina oriunde iubitul tău își intoarce privirea, ori poate el șurubăie la mașină și are nevoie de ambele maini. Ce faci?  Îi iei o lanternă care se fixează pe cap, ca la mineri, doar că mult mai mică. O astfel de lanternă este perfectă prin versatilitatea ei. Aceasta are patru moduri de iluminare, zoom cu șase focalizări și o clemă care poate atașa lanterna unde vrea el.

În caz că lanterna ți se pare perfectă pentru iubitul tău, atunci o poți cumpăra drept cadou de Moș Nicolae pentru el AICI.

Cadou de Moș Nicolae pentru el

Cadou de Moș Nicolae pentru el: dronă Parrot Airborne Night

Dronele cunosc de un an-doi un avânt enorm în popularitate. Cu ele te poți plimba cam oriunde și poți filma orice văd aceastea. Cum cele mai mici pot face cu ușurință turul unei clădiri, nu ar fi exclus să-l vezi pe iubitul tău cum se apucă de făcut ”incursiuni în necunoscut” pe la geamul vecinilor.

Este evident că probabil cele mai frumoase imagini le veți avea atunci când vă veți plimba prin parc sau prin oraș și veți surprinde panorame superbe cu orașul în care locuiți. Raza de acțiune a dronei este de 20m și se conectează prin Bluetooth. Drona se controlează prin telefon, poate zbura aproximativ 10 minute și poate face poze cu o rezoluție de 640×480 pixeli.

Dacă această mică jucărie ți-a atras atenția, poți vedea mai multe detalii despre aparat AICI.

Cadou de Moș Nicolae pentru el

Idei de cadouri de Moș Nicolae: Telefon mobil ASUS ZenFone 2

Când cumperi un telefon de la un brand cunoscut în lumea mobilelor cum ar fi: Samsung, Apple sau HTC, ajungi să plătești cel puțin un sfert din prețul aparatului doar brandul propriu-zis. Când vorbim de ASUS, vorbim de un brand excelent în lumea IT care fără nici o îndoială excelează în orice produs hardware pe care îl fabrică, inclusiv noile sale telefoane. ZenForce 2 este un smartphone excelent ce vine cu un Octa Core de la Qualcomm de cu 1.5GHz, 3GB RAM și 32GB, împreună cu un ecran Gorilla Glass IPS cu o rezoluție FullHD de 1920×1080.

Acesta fiind un ASUS și nu un Samsung sau Apple, aparatul vine la un preț extrem de accesibil pentru performanțele sale. Mai multe detalii despre produs puteți vedea AICI.

Cadou de Moș Nicolae pentru el

Cadou pentru el: Casti Bluetooth Plantronics Backbeat GO 2

Căștile sunt un accesoriu esențial pentru români. Acestea fac parte din seria de dispozitive ”lasă-mă să te las”, atât de necesare drumului la muncă și înapoi acasă. Cu cât acestea îți necesită mai puțin mîinile, se aud mai bine și nu îți cer să desfaci trei cămăși de pe tine să le dai jos, cu atât sunt mai bune.

Căștile de la Plantronics au o fidelitate audio acceptabilă pentru niște căști in-ear, însă avantajul lor este că se conectează cu telefonul via Bluetooth și rămân ”agățate” de gâtul dumneavoastră printr-un singur fir ce conectează doar căștile între ele. Pe lângă o grămadă de alte funcționalități, căștile se încarcă cu ajutorul unei carcase de încărcare și oferă o durată de viață a bateriei ce merge până la patru ore jumate de ascultat încontinuu.

Dacă aceste căști ți-au atras atenția, poți vizita pagina produsului AICI.

Cadou de Moș Nicolae pentru el

Idei de cadouri de Moș Nicolae: Ceas Smartwatch Motorola Moto 360

Pentru că tot sunt la moda, ceasurile deștepte, sau smartwatchurile, sunt mereu o surpriză plăcută pentru bărbați. Cum acestea sunt considerate bijuteriile sexului masculin, ceasurile ”infuzate” cu puțină tehnologie sunt nu doar arătoase dar și extrem de practice.

Considerat de noi ca fiind cel mai bun smartwatch al anului 2014, Moto 360 este un ceas nu doar elegant dar și performant, venind cu un procesor TI OMAP 3, memorie internă de 4GB, ecran Gorilla Glass 3 cu o rezoluție de 320×290 pixeli. Ca sistem de operare, smartwatchul de la Motorola vine cu cu un Android 4.3+. În caz că acest ceas v-a atras atenția puteți vedea mai multe detalii pe pagina produsului AICI.

Cadou de Moș Nicolae pentru el

Cadou de Moș Nicolae pentru el: Tableta Samsung Galaxy Tab4

Nu mai avem nevoie să-ți explicăm de ce ar fi bine să-i iei iubitului tău o tabletă. Dacă are deja una, bine, dacă nu, sau are una mai veche, tableta Galaxy Tab4 de la Samsung este un refresh perfect. Aceasta vine cu un Quad Core de 1.2GHz, 1.6 GB RAM, memorie de 8GB, și o grămadă de alte avantaje precum conectivitate prin Bluetooth, WiFi și, evident, vine cu cel mai nou sistem de operare Android Kitkat 4.4.2 Ecranul este un WXGA (1280×800) de 7 inchi cu un afișaj de 16:10, perfect pentru vizionat filme.

În caz că te-ar interesa o astfel de tabletă pentru iubitul tău la un preț mai mult decât accesibil poți vizita pagina produsului AICI.

Cadou de Moș Nicolae pentru el

Cadou de Moș Nicolae: Laptop Apple MacBook Pro 13

Ah, Apple! Cum poate cineva să nu se bucure când nu primește orice produs cromatic cu faimosul măr? Ei bine un MacBook Pro este oricând un cadou excelent în orice ocazie, indiferent cui îl iei. Laptopul nostru este probabil printre cele mai accesibile laptopuri de la Apple, venind de asemenea cu un procesor suficient de puternic să-i ruleze prietenelului tău cam orice program de editare ar avea nevoie, și în general orice aplicație compatibilă cu iOS. Laptopul vine cu un Intel Core i5 2.70GHz Broadwell, 8Gb RAM, SSD de 128GB ce poate fi upgradat la o capacitate mai mare, și un ecran Retina cu o rezoluție de 2560 x 1600 în format WQXGA cu o diagonală de 13.3”.

Dacă bijuteria de la Apple ți-a atras atenția, poți vedea mai multe detalii AICIÎn caz că ai vrea să strângi, totuși, din pungă, un ASUS ROG cel puțin comparabil, dacă nu mai bun, poți vedea AICI.

Cadou de Moș Nicolae pentru el

Cadou de Moș Nicolae pentru el: caciula gri cu căști Bluetooth unisex

Ziua de Sfântul Nicolae este pe timp de iarnă până la urmă, așa că nu ar fi complet nepotrivit să-i pregătești iubitului tău un alt accesoriu clasic adus puțin ”la zi” cu niscaiva tehnologie. Iată așadar, o caciulă ce are căști Bluetooth integrate și cu care poți răspunde chiar și la telefon. În caz că primește un apel, tot ce trebuie să facă este să apese pe un buton din lateralul căciulii și a preluat apelul.

Din fericire, căciula este unisex așa că dacă simți nevoia o poți șterpeli și tu o zi să vezi cum e să vorbești la telefon pe crivăț, fără să folosești mâinile.

Dacă simți ca această căciușă ”wireless” ți-a atras atenția poți vedea mai multe detalii pe pagina produsului AICI.

Cadou de Moș Nicolae pentru el

Cadou de Moș Nicolae: Mănuși Hi-Call Bluetooth

Dacă tot veni vorba de accesorii de iarnă high-tech, de ce nu te-ar interesa probabil cel mai folositor accesoriu de iarnă de la apariția smartphone-urilor încoace? Mănușile Hi-Call nu doar că sunt compatibile cu touchscreenurile telefoanelor mobile din zilele noastre, dar poți și prelua apeluri cu ele apăsând pe unul din micile butoane textile de la încheietură și făcând semnul vorbitului la telefon, ca în copilărie, poți prelua apeluri direct cu mănușa. Vi se pare o nebunie? Aparent nu este.

Aceste mănuși vin cu un mini-microfon și boxă în degetele mari și mici și au o durată de viață de 20 de ore. Acestea se încarcă timp de 30 de minute printr-o mufă miniUSB.

În caz că acestea sunt mânușile pe care le-ai așteptat întreaga ta viață, pentru ca în final să ajungă drept cadou iubitului tău nerecunoscător, poți vedea mai multe detalii AICI.

Cadou de Moș Nicolae pentru el

Cadou de Moș Nicolae pentru el: Consola Sony PlayStation Vita

Poate prietenul tău e gamer dar preferă să-și salveze bateria la telefon pentru lucruri mai importante cum ar fi statul pe Facebook și pe tot felul de site-uri pe care nu am vrea să le menționăm, nu ar fi bine să te gândești și la momentele lui de plictiseală în metrou sau autobuz, și să-i iei o consolă portabilă excelentă dedicată pentru gaming? Sony PlayStation Vita este momentan cea mai bună consolă portabilă care nu o să-l facă pe iubitul tău să arate ca un puști de 10 ani care merge la școala primară. Având un ecran OLED, camere în față și în spate, ecran touchscreen cu senzor de mișcare, PS Vita va rula orice joc dedicat PlayStation fără nici o problemă datorită puternicului procesor Quad Core Cortex A9 de la ARM.

Dacă ești convinsă că noua consolă portabilă de la PlayStation ar fi pe placul iubitului tău, atunci poți vizita pagina produsului AICI.

Cadou de Moș Nicolae pentru el

Cadou de Moș Nicolae: MP4 Player Philips GoGEAR

Se poate ca prietenul tău să aibă telefonul ticsit cu poze, aplicații, jocuri și mai știu eu ce alte chestii, și chiar nu are loc să-și strecoare trei melodii preferate pe smartphone-ul lui cu memorie de 32GB+. În cazul ăsta un MP3 player este într-adevăr necesar.

Cam ”old-school” pentru zilele noastre însă niciodată inutil, MP4 player-ul de la Philips vine cu o memorie integrată de 8GB, ecran de 1.8” și are o baterie ce oferă o autonomie de 4 ore redând fișiere audio precum MP3, WAV, WMA, FLAC și APE. Aparatul vine și cu niște căști Philips, deci poți zice că împuști doi iepuri dintr-o lovitură. Mai multe detalii despre produs poți vedea AICI.

Cadou de Moș Nicolae pentru el

Cadou de Moș Nicolae pentru el: Robot Sphero BB-8 cu aplicatie Star Wars

Filmul Star Wars: The Force Awakens se apropie. O să înceapă nebunia cu jucăriile inspirate din film și cam toată lumea o să vrea să aibă cel puțin un mic obiect prin casă care să le aducă aminte de noul episod din saga Star Wars. E adevărat, majoritatea oamenilor normali vor avea poate un breloc, o cană, cel mult un muțunache cu roboțelul-bilă din noul film Star Wars. Însă prietenul tău nu este ca ei. El are zeci de statuete de colecție cu personaje din Star Wars la el în cameră, are toată colecția de filme în format Blu-ray Premium, și e posibil să aibă un fetiș ascuns cu Prințesa Leia. Ce faci? Pai te ridici la așteptările lui și îi iei roboțețul BB-8 din The Force Awakens de la Sphero, ce poate fi controlat cu ajutorul unei aplicații de pe telefonul mobil. Așa satisfaci geek-ul și fanul Star Wars din el în același timp. AICI poți vedea mai multe detalii despre produs.

Dacă suma ți se pare prea mare pentru așa ceva (nu ne-ar mira), atunci poți să-l abandonzei definitiv în fața calculatorului cu Star Wars Battlefront. Macar așa știi că nu o să te înebunească prin casă cu roboțelul sferic.

Cadou de Moș Nicolae pentru el