26 mai 2015 | 09:00

ASUS ZenPad 8 va fi o tabletă cu design premium și specificații decente

ACTUALITATE
ASUS ZenPad 8 va fi o tabletă cu design premium și specificații decente

Fără să fi fost anunţată oficial de cei de la , noua tabletă ASUS ZenPad 8 a început să circule online prin intermediul câtorva imagini.

Cei de la ASUS nu au mai fost la fel de prolifici în lansarea de noi tablete în ultimul an, dar această situaţie se pare că se va remedia în viitorul apropiat. După ce timp de câteva săptămâni am început să auzim zvonuri despre ZenPad 7, acum a sosit momentul pentru altă tabletă atrăgătoare a taiwanezilor să ajungă online.

ASUS ZenPad 8 are mari şanse să fie lansată în aceeaşi perioadă cu ZenPad 7, iar la interior să ascundă o configuraţie hardware similară. Cei de la ASUS au mai anunţat în aceeaşi zi , deci nu este exclus ca acelaşi lucru să se întâmple şi în cazul tabletelor. Cel mai probabil, împreună cu multe alte produse, noile ZenPad-uri vor fi detaliate publicului larg la Computex 2015, context în care cei de la ASUS au confirmat deja că au organizat o conferinţă.

În ceea ce priveşte configuraţia hardware de la ZenPad 8 nu ştim decât că va fi construită în jurul unui display de 8 inci cu un raport de aspect 4:3 şi o rezoluţie nativă de 1536 x 2048 pixeli. Un slot pentru carduri microSD, difuzoare stereo frontale şi un procesor Intel de generaţie nouă reprezintă alte certitudini legate de acest gadget.

Dacă aveţi mai multe curiozităţi în ceea ce priveşte noile tablete ASUS aşteptaţi până la începutul lunii iunie. Detaliile hardware şi preţul vor fi confirmat la Computex, rămânând ca după câteva săptămâni aceleaşi dispozitive să ajungă şi în magazine.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele